Aleksandra Prijović uživa u vrhuncu svoje karijere, budući da je objavila novi album i uspela da proda karte za svoju prvu "Arenu". Bila je veoma uzbuđena kad je najavila da je otvorena i prodaja karata za drugi koncert.

"Imala sam sreću, jer sam imala podršku svoje porodice, ostala sam ista, ništa me nije pomerilo", rekla je Aleksandra očiju punih suza dok je govorila o svojoj dosadašnjoj karijeri.

Nije tajna da je ona učinila sve da bi uspela na estradi, pa je tako bila spremna i da se podvrgne raznim estetskim korekcijama.

aleksandra prijovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ona je ugradila implante u grudi, povećala volumen usana, uradila korekciju nosa i obrva, a u medijima se navodi i da je korigovala izgled jagodica i ušiju.

Kaže da je danas potpuno zadovoljna svojim izgledom, a da je oduvek bila optimista i veseljak svedoči i slika koja se pojavila na društvenim mrežama.

Na njoj je raspoložena ekipa iz Bajše, gde je Prijovićka provodila leta kod babe i dede. "Nekih 13 godina razlike... svako na svoju stranu sveta... i opet svi u Bajši gde je sve počelo... ", stoji u komentaru uz sliku.

Jedina stvar koja joj sad smeta je celulit.  "Imam i ja celulit, čak me i Filip opomene da imam malo. Trudim se da rešim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na telu", kazala je svojevremeno Prija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijovic TikTok/maksimovic.marko