Aleksandra Prijović je nedavno promovisala svoj treći studijski album pod nazivom "9 života", a na druženju s novinarima je i svečano otvorila prodaju karata za drugi koncert u Beogradu. Sva u suzama od uzbuđenjašto ima priliku da napuni i "drugu Arenu", pevačica je bila posebno emotivna govoreći o mužu Filipu.

"Zajedno smo sedam godina, sve vreme je bio uz mene, on je moja najveća podrška, sve je radio da dođemo do ovde. Za sve te godine, videla sam ga dva puta da plače od sreće, drugi put je bio sada posle ovog albuma i zakazivanja druge Arene", kazala je Aleksandra. Filip je i sad bio tu u znak podrške.

"Imala sam sreću, jer sam imala podršku svoje porodice, ostala sam ista, ništa me nije pomerilo. Jako mi je bilo bitno što je Filip bio uz mene od prvog trenutka, imala sam hit pre njega, ali otkako je on došao, sve ovo što sam ja danas, većinom je i njegova zasluga, ovo gledam kao naš uspeh.

aleksandra prijovic 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Jako sam ponosna na njega, kazala je Aleksandra, ponovo zaplakavši.

"Kada čujem šta sve može da napiše, šokiram se jer ne mogu da verujem koliko je talentovan. Mogu da kažem da je sigurno jedan od naših najboljih kompozitora, neću biti skromna kada je on u pitanju, jer je to zaista dokazao", dodala je.

filip zivojinovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica se na druženju sa medijima pojavila sa nakitom vrednim čak 130.000 evra i sandalama od 1.000 evra.

Pevačica je ponela nekoliko komada najpoznatije juvelirske kuće "kartije" i to: zlatnu ogrlicu i minđuše, čija je cena 5.450 evra, odnosno 4.750 evra iz kolekcije "lav", kao i dve narukvice od zlata i dijamanata iz kolekcije "juste un clou" od 14.400 i 5.450 evra.

Uz to, ona je ponela i dijamantsku narukvicu i prsten, za koju upućeni tvrde da vredi neverovatnih 100.000 evra. Kada se sve ovo sabere, dolazi se do cifre od čak 130.000 evra.

Aleksandra je nosila i bele sandale sa zlatnim detaljima koje koštaju 1.000 evra. Pogledajte detalje u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Nakit i stajling papreno skupi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Prijovićka ima veliku tremu Kurir