U vatrenocrvenoj haljini, crvenim čarapama i cipelama, Anica Lazić izmamiće uzdahe muškog sveta dok je budu gledali u scenama serije "Drim tim".

Jedan od kadrova baš u ovom kostimu koji je objavljen na društvenim mrežama posebno je interesantan zato što je publika u njemu vidi sa novim dečkom Lazarom Ristovskim.

Vest da su Lazar i Anica u ljubavnoj vezi izazvala je brojne komentare, najviše zbog toga što je on od nje stariji 39 godina. Nju je potvrdio sam Ristovski, objavivši selfi sa Lazićkom uz koji je dodao srce.

anica lazic i lazar ristovski-min.jpg
Instagram / lazar.ristovski 

"Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao", kazao je novinarima Lazar. Mnogi su se pitali da li je možda ova ljubav bila uzrok razvoda od supruge Danice s kojom je bio u braku 42 godine, ali je glumac to demantovao.

"Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom", bio je odlučan glumac.

Još nije poznato da li ih je spojio baš rad na seriji "Drim tim". Anica je angažovana i u filmu "Ruski konzul", dok se u seriji "Popadija" pojavljuje u jednoj epizodi. Uloga u "Drim timu" joj je dosad najznačajnija.

"Moja junakinja je devojka sa sela koja dolazi u veliki grad, zapošljava se u gigantskoj firmi, govori nekoliko svetskih jezika i želi da uspe u poslovnom svetu. Na snimanju vlada osećaj pravog drim tima. Ova ekipa je sastavljena od nekoliko manjih koje čine jedan savršen tim. Pošto je fudbal uglavnom muški sport, žene moraju da se bore da dođu do izražaja", izjavila je nedavno Anica.

"Ja se konkretno borim, čini mi se, mojim kostimima. Videćete da su zaista upečatljivi toliko da me čak kolege zezaju da sam kao šetajući semafor. Žene su svakako jako važan sastojak i ovog `Drim tima`", izjavila je Anica nedavno povodom snimanja druge sezone serije. Više Anicinih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / anicalazicofficial Nova devojka Lazara Ristovskog

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna