Aleksandra Prijović je uspela ono što niko od pevača dosad nije - najavila je peti koncert u zagrebačkoj Areni. Time je postala aposlutna rekorderka po broju zakazanih nastupa u ovoj koncertnoj dvorani.

"Peta Arena, peto veče ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što da vam drugo kažem - osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvek.

Verujte mi da će svako veče u Zagrebu biti posebno", poručila je Aleksandra obožavaocima preko radija Extra FM gostujući u Zagrebu.

aleksandra prijovic koncert u areni.jpg
Kurir / Petar Aleksić 

Ovim je potvrdila status trenutno najtraženije regionalne zvezde.Upravo to je naslutio i  Tonči Huljić kojeg su nedavno zamolili da prokomentariše činjenicu da je popularna Prija rasprodala četiri Arene.

"Rasprodaje i Dino Merlin… Mislim da će Aleksandra imati i petu… To se tako zalomi. Voće iz tuđeg vrta je uvek slađe", kazao je splitski muzičar za "Slobodnu Dalmaciju". Više Aleksandrinih slika pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Prijovićka pravi selfi s publikom Kurir