Jednom godišnje je Stanojka Mitrović Ćana odlazila na pregled dojki ultrazvukom i uvek je sve bilo u redu. A onda je, jednog dana, pevačica naprasno odlučila da ode na vanredni pregled.

"Probudila sam se tog jutra i kao da sam čula neki eho, neki glas koji mi je rekao - `idi na mamografiju`", ispričala je Ćana u emisiji "I nama je teško", na TV Pink.

Ona kaže da sebi nije mogla da to objasni, ali je ipak odlučila da ode na pregled. Bilo je to uoči jednog putovanja, muž je bio zbunjen njenom odlukom, ali se pokazalo da je ipak taj "glas" vredelo poslušati. Otkriven joj je karcinom dojke.

stojanka mitrovic cana 2-min.jpg
Instagram / canamitrovic_official 

"Verujem da može da se oseti u sebi da nešto nije u redu", priča Ćana. "Bilo je teško, ali me je ohrabrilo to što je doktorka rekla - `došla si na vreme.`"

U prvom trenutku se ponadala da operacija može da pričeka, bar dva do tri meseca. "Sve sam poslove već bila zakazala, bio je letnji period, ljudi su me očekivali na veseljima", seća se pevačica.

stojanka mitrovic cana 3-min.jpg
Instagram / canamitrovic_official 

Međutim, doktorka je rekla da tu nema čekanja. Tip karcinoma je bio izuzetno invazivan, nije se moglo znati kad će se razviti još više.

"Kad sam sišla do kola gde me čekao muž, bila sam već odlučila da idem na operaciju", priča Ćana. "Pogledao me je i pitao `je li sve u redu`, ja sam odgovorila `nije, ali biće`.

Nikome oko mene nisam dozvolila da plače. Ni ja nisam plakala. Stalno sam se vraćala na reči doktorke `Pogledaj u nebo i prekrsti se, došla si na vreme,`" zaključuje pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ĆANA OTKRIVA KAKO JE UPOZNALA MUŽA! Splet okolnosti: Ulio joj strah, a ona je počela da se svađa! Opisala je sve kao sudbinu! Kurir televizija