Milica Milša je na meti prevare koja se širi internetom. Glumica je na svom Instagram nalogu pokazala reklame koje su prevaranti objavili promovišući sredstvo za mršavljenje.

Zvezda serije "Zakopane tajne" vrlo je odlučno demantovala lažne tvrdnje kako je koristila ovaj proizvod.

"Obaveštavam sve da je na najbestidniji način na internetu puštena lažna reklama za preparat za mršavljenje, u kojoj je plasiran tekst koji nikada nisam napisala i zloupotrebljene moje privatne i profesionalne fotografije, sa ciljem obmane javnosti", napisala je Milica Milša u Instagram objavi, te dodala:

milica milsa prevara go slim.jpg
Instagram / milicamilsaisakovic 

"Čak je u fotošopu dodata i kutija ovog preparata na fotografiju iz serije u kojoj sam igrala. Lažna je i prepiska sa klijentima pod mojim imenom. Nikada nisam niti čula za ovaj preparat, niti ga koristila, niti bilo kome preporučila. Protiv odgovornih sam podnela krivičnu prijavu", napominje Milica.

"Svi koji su prevareni ovim lažnim oglasom u kojem se laže da ovaj preparat preporučuje Milica treba da to prijave policiji. Stiže vam krivična prijava, kriminalci", napisao je na Instagramu suprug Milice Milše, Žarko Jokanović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Milica Milša  instagram/milicamilsaisakovic