Irina Vukotić ne voli da priča o privatnom životu, ali je spremna da napravi izuzetak verujući da njeno lično iskustvo može da pomogne drugima.

Tako je odlučila da čak i u jutarnjem programu koji je sama vodila na TV Prvaprogovori o smrti majke, kao o jednom od najbolnijih iskustava u životu.

"Smatram da je važno da se obratimo psihijatru kad nam je pomoć potrebna", kazala je voditeljka. "To sam i ja učinila kad mi je umrla mama, jer sam shvatila da me proganjaju neke sitne stvari.

Tako sam u njegovoj ordinaciji pričala čak i kako nisam stigla da tog dana operem sudove pa sam ostavila neurednu kuhinju, pa me je tek psihijatar podsetio koliko su to nevažni detalji."

Irina Vukotić o gubitku majke
Printscreen / Youtube / Novo jutro 

Voditeljka je bila izuzetno vezana za majku, a način kako je umrla bio je za nju posebno potresan. 

"Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikog opterećivala već si se nesebično i sa ljubavlju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš", napisala je Irina na Instagramu kad joj je majka umrla prošle godine.

U objavi se zahvalila majci na svemu. "Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla, pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija...", dodala je Irina tada.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Voditeljka Milica Kon dobijala preteće poruke!? kurir televizija