Prve dane maja 2022. godine voditeljka Irina Vukotić zauvek će pamtiti po gubitku najvećeg životnog oslonca, svoje majke Goce. Iako o privatnom životu ne voli da priča, Irina se od nje oprostila i na društvenim mrežama.

"Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija, najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikog opterecivala već se nesebično i sa ljubavlju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš", napisala je Irina i dodala:

"Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš dušo slatka moja. O koliko te volim i koliko boliiiiii, Gocka moja. Moj andjeo si bila i bićes Sve što sam u životu postala ,uradila, naučila je zahvaljujuci tebi. Kad sam ti to nedavno rekla pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija.. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju", napisala je Irina tada, a godinu dana kasnije progovorila o ovom velikom gubitku.

"Došla sam iz Užica ’95. u Beograd i bio mi je cilj da što pre završim fakultet, da se mami i tati 'skinem sa grbače'. U tom trenutku je sve preskupo i stvarno sam se davala, izgarala sam u tome", rekla je voditeljka koja je smogla snage da progovori o odlasku majke.

"Ja sam izgubila mamu prošle godine u maju, onako preko noći. Ona je mene naučila da sam borac, da sve što je do mene uradim. U tom trenutku sam samo dobila informaciju da je otišla, to je nešto što mene i dalje boli i tišti jer sam naučena da uradim sve, ali postoje stvari u životu sa kojim moraš da naučiš da živiš, a to je najteže. Život ne treba preozbiljno shvatati, dok smo živi i zdravi i dok imamo jedni druge, sve je lako", istakla je Irina u emisiji kod voditeljke Nataše Pavlović.

"Ali to je naš posao, to je najteže na svetu, da se vratiš na televiziju posle nedelju dana. Ok, imamo mehanizam da se isključimo, ali sve te podseća na nju, miris, događaj, rečenica… I to je ljubav i hvala bogu da imamo to. Moj drug je rekao najbolju rečenicu ‘Ona zaslužuje da voliš i bol za njom’ i to je zaista istina, to se sve uči", istakla je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna