Miloš Timotijević je dobio sina sa Tijanom Simić, pišu beogradski mediji, ali se glumac dosad nije oglasio tim povodom. Mnogi očekuju da lepu vest saopšti na Instagramu, kao što je to bilo i kad su se on i Tijana venčali prošlog oktobra.

Ljubav između njih je planula na prvi pogled, kada su se upoznali preko zajedničke drugarice. Mada je Miloš stariji 15 godina, momentalno su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

Glumac je bio već razveden, što mnogima nije bilo poznato budući da su supruga Dunja i on u tajnosti okončali brak posle 13 godina. Odlučio je da se oženi Tijanom samo 40 dana posle upoznavanja.

Ko je nova supruga Miloša Timotijevića
Instagram/Milos Timotijevic 

Tada je na Instagramu objavio fotografiju sa burmom uz opis "Zauzet", a samo nekoliko slika sa venčanja se moglo videti na društvenim mrežama. Tijana je dugo živela u Portugalu, zato što je njen otac Saša Simić tamo igrao fudbal, a po završetku karijere ostao da i dalje radi u ovom sportu. Otuda i njen nadimak "Portugalka".

Oženio se Miloš Timotijević
Instagram/printscreen/deethebee 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Miloš Timotijević o ulozi u Porodici Kurir televizija