"Kad ima ljubavi i kad se dvoje ljudi dobro slažu, zapravo ništa nije teško", tvrdi Jelena Tomašević koja je upravo proslavila godišnjicu braka sa Ivanom Bosiljčićem.

Već kao vrlo mladi, pevačica i glumac su se poznavali preko folklora, jer je ona igrala u Kragujevcu, a on u Užicu. Sretali su se na republičkim takmičenjima, ali su se tek u Beogradu zvanično upoznali. 

"Dosta dugo smo se znali pre nego što smo počeli da izlazimo", ispričala je Jelena u emisiji "Venčanja od A do DA". "Sve mi se kod njega dopadalo, a najvažnije mi je bilo što je dobar čovek."

Jelena Tomašević sa Bočelijem nastupa ponovo
Ata Images/Mateja Stanisavljević 

Jedna kriza ih je rastavila na neko vreme, ali ljubav ponovo spojila. Čak ni bliski prijatelji nisu znali da su njih dvoje ponovo zajedno. Nisu ni pomišljali da je Jelena u drugom stanju i to već drugi mesec, kad je srećno pomireni par krenuo za London.

"Igrao je predstavu tamo, a ja sam išla kao njegova pratnja. Jednog dana, u parku Sen Džejms, dok smo ležali na travi, pitao me je da li sam srećna. Zatvorenih očiju, rekla sam da jesam.

Jeleni Tomašević suprug Ivan Bosiljčić priredio iznenađenje
Instagram/Jelena Tomašević 

Kad sam otvorila oči, ugledala sam ga kako čuči kraj mene s prstenom u ruci. Počela sam da plačem, onako uzburkanih hormona od trudnoće, ali me je iznenadio taj njegov čin", kaže Jelena. Ona, zapravo uopšte nije htela veridbu. 

"Već me je pitao da se udam za njega i ja sam pristala. Zašto bismo sad morali i mi da imamo što i svi drugi", priča danas srećna mama tinejdžerke Nine. Ivan i ona su imali veliku želju da ih venča vladika Hrizostom pa su, na njegovu molbu, došli u crkvu Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. 

"Zamolio je da bude malo ljudi, jer je već bio bolestan", priča Jelena. "Mi smo poveli roditelje, braću i snaje, a tamo nas je sačekalo hiljadu ljudi", seća se pevačica.

vencanje ivan bosiljcic jelena tomasevic-min.jpg
Youtube / Venčanje od A do DA 

"Mi tolike bliske ljude nismo zvali, pisalo se kako nam je venčanje tajno,  a zapravo je to ispala javna svadba. U crkvu je ušlo 500 ljudi."

Jelenina venčanica je bila bela, u gornjem delu krojena kao korset, a veo je bio ukrašen čipkom duž ivica. Ivan je, u crnom odelu i sa leptir-mašnom, pokušao da postigne "retro imidž" nametnut dugom kosom i brkovima koje zbog uloge nije smeo da promeni.

vencanje ivan bosiljcic jelena tomasevic 3-min.jpg
Youtube / Venčanje od A do DA 

Jedno veselje je bilo za rodbinu, a druga - žurka - za mlade, kako je sve češće običaj kod nas. I na drugoj svadbi, mlada je nosila belu haljinu. "Obe venčanice su bile kreacije Vere Vang, a u drugoj mi se trudnički stomak nije uopšte video", kaže Jelena. 

Ona je uživala u provodu. "Sad kad gledam te slike, ja kažem: `Hajde da napravimo još jednu svadbu`", šali se Jelena i bila bi spremna na još luđi stajling.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

OVA POSLOVICA NJENOG OCA, VODILA JU JE KROZ ŽIVOT! Jelena Tomašević ima karijeru bez skandala, a sada je otkrila zašto je to tako Kurir televizija