Ana Bekuta se trudi da održi svoj tempo rada i posle tuge koja ju je zadesila odlaskom partnera Milutina Mrkonjića. Drži koncerte, žirira u "Zvezdama Granda", pa je nedavno snimila i novu pesmu i spot.

Međutim, 27. u mesecu je dan kad u njenom srcu žalost snažnije zaboli, dan koji je podseća na gubitak više nego ijedan drugi. Utehu joj je ovog meseca doneo buket u obliku srca koji je položila na Mrkin grob, a sliku objavila na Instagramu.

Uz fotografiju je dodala samo simboličan broj 21, upravo toliko meseci bez svoje ljubavi živi pevačica. Jedan od razloga što je toliko bila vezana za Milutina bio je u njegovoj ogromnoj privrženosti.

cvece na grobu milutina mrkonjica-min.jpg
Instagram / anabekuta1 

Kad su mu jednom uputili, anonimno, pitanje - kako je to kad trčkara za ženom kao njen privezak, odgovorio je - "to je velika sreća".

"Biti zaljubljen je sreća, a biti zaljubljen u mojim godinama, velika sreća", kazao je Mrkonjić. I Ana je više puta naglasila koliko joj prija kako Milutin pokazuje svoju ljubav.

"Ako muškarac oseća imalo stida zato što vas voli, ako mu smeta što ga neko naziva papučarem zbog toga što vas voli, ako mu je neprijatno da ponekad bude malo manje bitan - bežite od njega. Ili vas ne voli ili je nesiguran. Ne treba vam takav partner", napisala je na Instagramu Ana koja ovo smatra svojom "lekcijom života".

Ana Bekuta snimila prvu pesmu nakon Mrkine smrti
Youtube/Printscreen/Tv Happy/ATA/Antonio Ahel 

Nagađanja vezana Mrkonjićevo nasledstvo je oštro odbacila.

"Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju", napisala je tada.

"Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja", poručila je Ana. "Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Bekuta zaplakala dok je govorila o Mrki Milica Stojan