Pevačica Jelena Tomašević nedavno je izgubila oca, a sa bolom se lakše nosi uz podršku porodice, sa kojom je nedavno bila i na odmoru, ali i tako što sa publikom razmenjuje emocije kada izađe na scenu.

"Iako sam pevačica i javna ličnost, prolazim kroz teške i bolne trenutke. To ume da zaboli kada se javno eksponira. Pogodi porodicu neki loš naslov ili tekst o nama. Ja sam javna ličnost i moj posao jeste da dajem intervjue, iako se dešavaju teški momenti, kao što je smrt bliskog člana porodice. Nedavno sam izgubila oca. Kad god izađem u medije ili na neki koncert, ja se osećam bolje", počela je priču Jelena za "Blic".

Pevačica sa suprugom Ivanom Bosiljčićem ima jedanaestogodišnju ćerku Ninu, a u svojim postupcima prepoznaje ponašanje svoje majke.

Jelena Tomašević o roditeljstvu i najtežem trenutku u karijeri
Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram Author: Aleksandar Jovanovic Cile Description: Klub Sinema promocija albuma Jelena Tomasevic Ivan Bosiljcic Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Windows) Created: 2015:11:05 21:45:49

"Moja majka je brižna, srdačna, puna ljubavi i podrške i uvek je takva bila, a i ja se trudim takva da budem prema Nini, s tim što sam možda malo stroža u odnosu na moju majku. Smatram da sa puno ljubavi i puno podrške možemo da vaspitamo decu da nas slušaju, a da opet ne budemo neki namrgođeni roditelji", iskrena je Jelena.

Iako je u javnosti uvek nasmejana i dobro raspoložena, pevačica se i te kako suočila sa teškim trenucima u karijeri, a zbog jednog je pomišljala da odustane od pevanja.

"2005. godine, kada pesma 'Jutro' zbog načina glasanja nije otišla na Evroviziju, tad sam pomislila 'možda ovaj posao nije za mene', pošto je to bila nepravda. Ali tad sam shvatila da je moja ljubav prema pesmi i pevanju veća od toga šta ko misli, šta ko kaže, i da treba to zbog sebe da radim. Tad sam imala 20 godina i to je bio ključni momenat da sam 'prespojila' da mogu da se nosim i sa porazom", objasnila je pop pevačica, koja je dodala i da nije, poput mnogih koleginica, razmišljala o pokretanju sopstvenog brenda, ali jeste o drugoj vrsti dodatnog posla.

"Nisam razmišljala o pokretanju privatnog biznisa, ali jesam o tome da otvorim školu pevanja", zaključila je za pomenuti medij.

Neke od porodičnih fotografija Jelene Tomašević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ivanbosiljcicofficial Skladna porodica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

JELENA TOMAŠEVIĆ OTKRILA DA NEĆE BITI KOVID PROPUSNICA ZA KONCERT: Važiće nova pravila za događaje u zatvorenom? Kurir televizija