O raskidu koji je Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića udaljio jedno od drugog, ni pevačica ni glumac ne vole da pričaju. Oni su, u početku, pokušavali da sakriju svoju vezu od medija, a kad su - posle godinu dana - raskinuli, oboje su bili veoma tajanstveni.

Ivan je na svom koncertu samo kratko rekao "Jelenu ne treba očekivati" i naglasio da će se truditi da privatne i poslovne teme ne meša. Te, 2009. godine, pevačica je dobila od Sergeja Ćetkovića pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi" i, u prvi mah, odbila da je peva.

"Neću ja da budem jadnica i da mu pevam da mi se vrati", odbrusila je tada. Kasnije će se sudbina ipak poigrati s ovim njenim rečima. 

Jeleni Tomašević suprug Ivan Bosiljčić priredio iznenađenje
Instagram/Jelena Tomašević 

Ivan je, čini se, pokušao da zaboravi svoju dragu u zagrljaju druge žene. Prema pisanju domaćih medija, Bosiljčić bio u kraćoj romansi sa balerinom Lidijom Novaković, s kojom se upoznao tokom rada na mjuziklu "Cigani lete u nebo".

Prelepa plavuša je i danas član ansambla Pozorišta na Terazijama, a pleni ne samo plesnim talentom, već i izuzetnom fotogeničnošću. Zahvaljujući tome, dobija angažmane i kao fotomodel.

Ivan i Jelena su se kasnije pomirili, a svetlo dana je ugledala i pesma "Da mi je da mi se vrati", jedan od Jeleninih najvećih hitova. Njih dvoje su u braku od avgusta 2011. godine, u kojem su dobili i ćerku Ninu.

Tekst: Lepa&Srećna