Godine istine, poverenja i razumevanja su ono u čemu uživa bračni par Dejan i Ljubinka Lutkić koji je ponovo oduševio pojavom na crvenom tepihu.

Mada glumac kaže da njih dvoje radije izlaze na neka druga mesta, vole da dođu na Banja Luka Fest i uživaju u raznim koncertima. Tako je i ovog leta.

"Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima", kazao je Dejan jednom prilikom za Blic.

Na društvenim mrežama glumac najčešće objavljuje detalje iz profesionalnog života, ali foto-objektivi prate njegovu Ljubinku kad god su u javnosti. Njihova ljubav traje četvrt veka.

"Ako dvoje rade na svom odnosu i istovremeno rade i na sebi, trude se da svakog dana budu bolji, onda to prosto mora da traje. Vrlo je jednostavno, nema tu spektakularne filozofije i recepta", kaže Lutkić. Njegova supruga veruje da ljudi obično vrlo lako odustaju, jer ne žele da ulože trud.

"Kad smo počeli vezu, bila sam prilično teška, jednosmerna i isključiva, bilo je ili kako ja hoću ili nikako. Naravno, tako ne može da opstane nijedan odnos.

Potrebni su veliko strpljenje i velika ljubav da bi se to promenilo, da shvatiš da promena nije promena karaktera, nego pristupa. Morala sam drugačije da se postavim u određenim situacijama i prihvatim neke stvari oko sebe i iskoristim ih tako da meni bude dobro, jer je onda dobro i ljudima oko mene.

dejan lutkic zena ljubinka 6-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Na svemu tome sam radila zajedno sa Dejanom, koji je takođe promenio mnogo toga kod sebe. Nas dvoje smo potpuno različiti, on je umetnik, u oblacima, a ja sam prizemna i precizna.

Kod mene je dva i dva uvek četiri, a kod njega nije. Srećom, našli smo sredinu, oboma nam je lepo i ponosni smo što smo uspeli da izgradimo takav odnos", prenosi Alo! recept za srećan brak koji imaju Lutkići.

Njih dvoje imaju dve ćerke, Anastaziju i Nađu, a druga je odlučila da se upusti u vode modelinga.

Mladoj lepotici je otac na Instagramu poručio: "Zapamti i čuvaj u srcu uvek put do doma i budi dama i budi lepa iznutra i bićeš bogata... " Zavirite u galeriju slika i pogledajte kako izgleda Ljubinka Lutkić na crvenom tepihu!

ATA / Antonio Ahel Srećnih 25 godina braka!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nina u pratnju supruga Matij Kurir