Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GODINU DANA OD MOG LIČNOG SMAKA SVETA: Ana Bekuta konačno progovorila posle smrti Milutina Mrkonjića

Autor Jasmina Glišić

"Biram da slavim tvoj život češće nego da očajavam", poručuje Ana Bekuta svom voljenom Milutinu Mrkonjiću. Evo šta mu je još napisala povodom jednogodišnjeg pomena...

 Ana Bekuta prvi put posle smrti Milutina Mrke Mrkonjića na snimanju Zvezda Granda. Izvor: ATA / Antonio Ahel

Ana Bekuta je juče bilana pomenu Milutinu Mrkonjiću, održanom na godišnjicu njegove smrti, na Novom groblju u Beogradu. Podsetimo, njen dugogodišnji partner je preminuo 27. novembra prošle godine.

Bekuta tokom pomena nije mogla da zadrži suze, a uz nju je bila unuka Sonja koja baki pruža izuzetnu podršku. Ana nije bila u stanju da govori za medije, ali je zato danas objavila emotivnu poruku svom voljenom Mrki.

"Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj", napisala je pevačica na svom Instagram nalogu.

 ana bekuta i milutin mrkonjic-min.jpg Izvor: Instagram / anabekuta1

"Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama.
Hvala ti na bezbroj dela ljubavi; hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka.

 ana bekuta milutin mrkonjic.jpg Izvor: Kurir / Damir Dervišagić

Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana", reči su tužne pevačice.

Ana je više puta izjavila kako joj je deset godina ljubavi sa Milutinom bila nagrada za težak život koji je vodila pre toga. 

"Na sceni ništa nije smelo da se primeti i od mog osmeha i mojih pesama smo svi zavisili", ispričala je Ana jednom prilikom. Naročito joj je bilo teško dok je sin Igor bio u vojsci. "Ne bih volela da zvučim kao velika mučenica jer znam da je mnogima bila daleko teže nego nama, ali ipak me boli što pojedinci veruju u pogrešnu verziju te priče, a to je da sam kao folk diva na bilo koji način profitirala na tuđoj nesreći. Istina je da nisam dobila ni kredit, ni stan, ni plac, ni penziono, ni zdravstveno osiguranje. Prosto sam se izborila za opstanak svoje porodice i na to sam veoma ponosna", kaže Ana.

Mrkonjića iz vremena najveće ljubavi pogledajte u u našoj galeriji. 

Tekst: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije