Pevačica Snežana Đurišić već godinama je deo žirija "Zvezda Granda", a u istoj ulozi nekoliko puta se pojavila i u takmičenju "Nikad nije kasno". Tada ju je do suza doveo nastup jednog od ovogodišnjih pobednika, Petra Spasojevića, koji je tokom učešća u ovom šou programu doživeo porodičnu tragediju - preminula mu je supruga.

"Pesma retko može da me dovede u stanje da se eventualno rasplačem, ali kada je Petar nastupao, koji je izgubio ženu tokom takmičenja, takvu je emociju preneo, da nisam mogla da se smirim koliko sam plakala. Svako ko ima porodicu ne može da ostane ravnodušan na takve stvari", rekla je za "Blic" pevačica, kojoj je njena porodica bila najveća podrška u karijeri.

snezana djurisic
ATA / Antonio Ahel 

"Nisam nikada razmišljala da odustanem, ali je za napredak uglavnom porodica zaslužna. To su na početku bili roditelji, a kasnije moja porodica i oni su stub i podrška za svaku profesiju", istakla je Snežana.

Iako su svi članovi njene familije nasledili talenat za muziku, pevačica još nije sigurna da li će je neko naslediti na sceni.

"Muzikalni su svi, pevaju i igraju, vole pevače sa kojima pevam i idu sa mnom na nastupe. Ne znam da li ću imati naslednika, to je mogla biti moja ćerka, ali ona nije želela da se bavi ovim poslom. Videćemo, volela bih to naravno. Najmlađa unuka Lana govori: 'Volela bih da budem pevačica kao ti', rekla sam joj da može dotle da dođe ako se potrudi. Igra u folkloru, vežba, ima potencijala", ponosna je pevačica, koja bi uvek iznova odabrala isti posao.

"Da je naporno jeste, ali volim svoj posao. Kada bih se ponovo rodila, opet bih ovo radila. Možda je teško dok ne stanem na binu, a onda je ceo svet moj", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Snežane Đurišić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Negovana na pragu sedme decenije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Snežana Đurišić na finalu Zvezda Granda Kurir