Pevačica Snežana Đurišić ima dvoje dece - ćerku Maju i sina Marka, koji su joj podarili i unuke. Maja živi u Americi, a iako je izuzetno talentovana za muziku, ona nije želela da krene stopama uspešne mame, iako su svi mislili da će biti tako.

"Nije krenula, nije htela da krene. Njena priča je da je to zbog toga da njena deca ne bi trpela, to je šamarčina meni. Onda sam joj rekla da je svake godine po mesec dana bila na moru i kako bi mogla lepo da živi da sam ja, na primer, neka nastavnica ili profesorka muzičkog... Postoji cena za nešto što je privilegija u životu, rekla sam joj da to više ne priča, ali nije poslušala (smeh). Ja je volim što je takva", ispričala je Snežana jednom prilikom u emisiji "Iz profila".

snezana djurisic 2-min.jpg
Youtube / RTS Ordinacija 

Ona je dodala da se trudila da bude stroga, ali da joj je najvažnije to što su joj deca zdrava.

"Bila sam stroga mama, ali očigledno smešno stroga. Dok su se bojali mene i vredelo je sve, posle je išlo kako je išlo. Moja deca su lepa, zdrava i prava i imam divne unuke", iskrena je bila pevačica.

Snežana je naslednike dobila u braku sa suprugom Slobodanom Gvozdenovićem, koji je iznenada preminuo 2013. godine. Pevačica je nekoliko godina nakon smrti muža ponovo pronašla ljubavnu sreću i poslednjih godina uživa pored ginekologa Vanje Miloševića.

Još fotografija Snežane Đurišić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Modne kombinacije popularne pevačice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ONA ĆE ME KAO PEVAČICU DOSLOVNO NASLEDITI Snežana Đurišić progovorila o devojci za koju kaže da je ista ona kurir televizija