Od prve do poslednje pesme u takmičenju "Nikad nije kasno", Petar Spasojević je sve njih posvetio svojoj supruzi Zorici.Ona je preminula dok je sezona trajala, ali veteran je odlučno nastavio uz podršku ćerki i - na kraju pobedio.

Tužnu vest je podelio sa publikom i žirijemu takmičarskom krugu u kojem je pevao pesmu "Svirajte noćas samo za nju". Već tada je ganuo mnoge, a do kraja je mamio suze svima. 

Svoj poslednji nastup je posvetio i svojim ćerkama. "Sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim ćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pesmu da se kaže", rekao je veteran za Grand nakon nastupa.

3476036_screenshot-18_ff.jpg
Youtube / Nikad nije kasno 

Petar Spasojević iz Beograda ima 61. godinu, a odrastao je u skromnoj radničkoj porodici. Detinjstvo mu je proteklo sa mnogo uspona i padova, a prvi put je zbog svađe sa ocem pobegao od kuće sa petnaest godina. Muzikom se bavi preko četiri decenije, a osim što peva ume i da svira kontrabas..

"Supruga nije imala pojam da ću ja da učestvujem ovde, verujem da će da se obraduje mada se i sada brine jer ne zna gde smo trenutno", rekao je kad se prvi put predstavljao.

Upravo radi nje se Petar i prijavio, na nagovor prijatelja, kako bi iznenadio i obradovao suprugu. Zorica je bolovala od raka, a u tom trenutku je već nastupila i treća metastaza. Ozbiljne komplikacije imale su fatalan ishod. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Snežana Đurišić na finalu Zvezda Granda Kurir

"SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!" Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije Kurir teleivizija