Čitava javnost danima bruji o skandalu koji je izbio u "Zvezdama Granda", kada su takmičar iz Podgorice Dušan Vukadinović i njegova majka optužili Snežanu Đurišić da im je, kako tvrde, tražila novac kako bi Dušan prošao u sledeći krug takmičenja.

Snežana je, naime, bila Dušanova mentorka u takmičenju, a on je u trećem krugu ispao u baražu, nakon čega je optužio produkciju da je htela da ga sabotira, ali i Snežanu da je njegovoj majci tražila da joj plati kako bi njen sin nastavio da se takmiči.

Saša Popović je odmah demantovao da je Snežana kandidatu tražila pare, a pevačica se danima nije oglašavala ovim povodom. Sada je, ipak, odlučila da iznese svoju stranu priče.

snezana djurisic-min.jpg
Youtube / Zvezde Granda 

"Ono što ću za početak reći je da svako govori za sebe. Nedopustivo je da može da vam se obrati neko na ovaj način. Dušan Vukadinović je kandidat koji je zadovoljio sve predispozicije da uđe u 'Zvezde Granda'. Dalje predispozicije dale su mu mogućnost da izabere mentora. S obzirom na to da je narodnjak hteo je Cecu Ražnatović, ali ona ga je odbila, i odabrao je mene. On je jako talentovan, prošao je dva kruga, ali kad je došao treći nije došao spreman. Tada sam mu rekla ovako 'dobićeš matrice od pesama koje si sam odabrao i molim te spremi se, sutra se takmičiš'. Sutradan na probi nije to uradio, pitala sam ga koji je razlog. A on je rekao 'pa oni su mi poslali ovakvu matricu'. Rekla sam mu da to ne sme da priča, jer to nije tako. Drugim rečima, pokušao je da sabotira. Zato i postoje probe, da pevač kaže 'ne čujem sebe dok pevam'. Kada sam izašla iz sobe, prolazila sam pored njegove pratnje. Stajale su dve žene, jedna od njih je bila njegova majka. Ja sam se obratila njegovoj majci i zamolila je da utiče na njega, a ona mi je na to rekla da slobodno smem da podviknem na njega. Pored nje je stajala snaja, koja mi je rekla da je Dušan navikao da radi stvari po njegovom. To je sva moja komunikacija sa te dve dame. Otišla sam da se spremim. On je dobio dovoljan broj glasova da prođe u baraž. O prolazu kandidata u sledeći krug u baražu odlučuje isključivo Saša Popović", rekla je Snežana Đurišić u emisiji "Puls Srbije" na TV "Kurir".

Pevačica je objasnila i zbog čega se do sada nije oglašavala, te navela da ona smatra da postoji i treća strana koja je umešana u celu priču, sa ciljem da sabotira "Grand" produkciju.

"Kad sam saznala sve prvo sam ćutala, a onda sam pala u očaj. Nakon toga sam se primirila i sve mi je bilo jasno o čemu se tu radi. Bila sam šokirana ovim što se dogodilo, da bih vrlo brzo shvatila u kom grmu leži zec. Žrtve smo nečeg potpuno trećeg, nekih ljudi koji imaju neke sasvim druge namere. Želim da kažem i da upozorim: od samog početka 'Zvezda Granda' prisutna sam u ulozi koja je u datom trenutku bila potrebna. Od 2013. sam intenzivno član žirija, a od 2015. muzički urednik. Odgovorno tvrdim da nisam nikada primetila da je neko prošao ili pobedio zato što je platio. Upozoravam ljude da dobro vode računa kada se drznu da upute optužbe protiv nas. Svako ko nema relevantan dokaz snosiće svu odgovornost. Advokat Miša Petrovski i njegova ekipa prikupljaju sve moguće papire i svedoke", zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Snežane Đurišić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Modne kombinacije popularne pevačice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna