"Nije što je moja, ali nema lepše", reči su kojima Žarko Jokanović opisuje svoju suprugu Milicu Milšu s kojom je upravo proslavio 24. godišnjicu braka.

Milica i on su objavili dirljivu poruku na Instagramu: "Pre 24 godine počeo je naš zajednički put... Put ljubavi, podrške, poštovanja, sreće i lepote zajedničkog života... Tada smo postali "mi" - nas dvoje koje držeći za ruku jedno drugo, osmehom bojimo naš život. Nek traje i nek svakog dana naša ljubav bude još veća, lepša i uzbudljivija."

Milica i Žarko su se prvi put sreli u Budvi, ali je za njihovo bliže poznanstvo bila zaslužna njegova drugarica Tanja koja će lepoj glumici kasnije postati kuma.

milica milsa zarko jokanovic-min.jpg
Instagram / zarjok 

"Nekoliko godina posle upoznavanja, Žarko je počeo da sa Tanjom kuje zaveru o kojoj ja nisam ništa znala. Iza mojih leđa, otkrivala mu je gde izlazimo, a Žarko čekao spreman da se i on pojavi na istom mestu", ispričala je Milica. "Mislila sam da je sve to slučajno, naivno sam verovala Tanji, ali danas sam joj na svemu zahvalna."

Ona i muž ne propuštaju da jedno drugom čestitaju i godišnjicu veridbe, koju proslavljaju početkom avgusta. "Nismo se ni poljubili, a ja sam pristala da se udam za njega", kaže glumica. Dogodilo se to na Paliću. Žarko je bio potpuno zanet lepoticom, a ni ona nije bila ravnodušna. "Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim", priznaje.

veridba milica milsa zarko jokanovic.jpg
Instagram / zarjok 

"Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega", priznaje glumica.

Dok je veridba bila uz jednostavnu večeru i u skromnoj garederobi, venčanje je bilo gala, a 350 zvanica se sjajno zabavljalo u restoranu na Košutnjaku.

Pre svadbe, opet je jedna drugarica priskočila u pomoć. Pošto Milica nije uspevala da nađe venčanicu po svom ukusu, drugarica Maja joj je sašila čak dve haljine. Prva je klasična venčanica koja bi i danas mogla biti pravi modni hit. Nema rukave i gornji deo je sličan uskom prsluku, struk je blago spušten, a bogata suknja pada i širokom krugu.

milica milsa zarko jokanovic vencanje 6.jpg
Instagram / zarjok 

Taman kad je sve bilo gotovo, nastupio je šok. Umešao se Miličin mali sin Antonije koji nije dozvolio da mama ide bez vela na venčanje. "Gledao je kako u filmovima deca idu za mladom i nose veo, pa je tražio da i njemu to omogućimo. Onda smo morali i veo da dodajemo", priča Milša.

Drugarica joj je sašila i malu belu haljinu da se uveče presvuče, ali je i ovaj plan propao. "Toliko mi je bilo udobno u venčanici da nisam ni poželela da se presvučem. Te dve haljine i danas čuvam u svom ormanu", kaže Milica.

milica milsa zarko jokanovic vencanje-min.jpg
Instagram / milicamilsaisakovic 

Mlada je imala visoku punđu sa par pramenova uvijenih u duge lokne i spuštenih uz lice. Baš kao da se kitila po današnjoj modi, nosila je dva zlatna lanca - debeli sa medaljonom i tanki sa priveskom u obliku srca.

Bidermajer je bio vrlo romantičan - beli ružini pupoljci su formirali krug, a okvir je bio sačinjen od vretenastog zelenog lišća. Pogledajte srećne mladence u galeriji slika!

Youtube / Venčanje od A do DA Venčanje u Košutnjaku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

MILICA MILŠA SE EMOTIVNO OPROSTILA OD TIKE: Družićemo se među zvezdama! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija