Tanja Savić je oduvek govorila kako veruje u ljubav za ceo život, ali je buran razvod od prvog muža razvejao ove nade.

Otkako se razišla sa Dušanom Jovančevićem, pevačica nije mnogo govorila o svom ljubavnom životu. Uglavnom je to radila na insistiranje novinara, zato je njen novi momak za mnoge iznenađenje.

Slike sa dečkom su za neke od njenih obožavalaca i mali šok, jer su se svi pitali da li je Tanjin brak i formalno okončan. Podsetimo, ona je s mužem i decom živela u Australiji, a najveći problemi su nastali kad je poželela da se vrati pevanju.

tanja savic 2.jpg
Instagram / tanja_savic_private 

U aprilu 2020. godine, porodica je bila u Srbiji, a onda je Dušan odveo sinove u Australiju bez Tanjinog znanja. Muke dok nije vratila decu trajale su duže od godinu dana.

Dugo nakon toga, pevačica je odbijala svaku pomisao da ima novog dečka. "Kakva ljubavna romansa pored dece, da li ste normalni? Ma nisam ja u tom fazonu. Prvo moram da priznam da nemam vremena za sebe, kada bi bilo vremena za ljubav to bi zaista bila prava idila. Život bi mi bio potpuno smiren i ostvaren", rekla je pevačica za "Kurir".

tanja savic i novi decko muki.jpg
Instagram / tanja_savic_private 

Sada je slikama pokazala da je samoći došao kraj. Uz slike sa zgodnim momkom napisala je: "Uvek sebi možeš da daš novi početak, jer nikada nije kasno da budeš ono što želiš! Ljubav! Hrabrost!"

tanja savic i novi decko muki 2.jpg
Instagram / tanja_savic_private 

Mediji pišu da je reč o Muhamedu Mukiju Bešiću koji je po zanimanju pilot, a od Tanje je mlađi 11 godina. Prema jednom citatu koji je objavila, reklo bi se da je srećnija nego ikad.

tanja savic o novoj ljubavi.jpg
Instagram / tanja_savic_private 

"Jeste li ikad zastali i pomislili: Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se", piše na njenom storiju. Najverovatnije ove slike znače da je Tanja konačno slobodna. Poslednji put se na tu temu oglasila pre nekoliko meseci.

"Još nisam proverila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Videću šta je to, to treba da se desi u naredna dva, tri meseca svakako", ispričala je tada. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Tanja Savić Instagram/tanja_savic_private