"Arijana je izlazila sa Itanom i Lili toliko puta, upoznala je i njihovog sinčića, čak i ljuljala bebu u naručju, a sad im je rasturila dom."

Ovo su reči insajdera koji opisuje kakve su posledice ljubavne avanture Arijane Grande sa kolegom Itanom Slejterom o kojem bruje zapadni mediji.

Pevačica je upoznala glumca na snimanju filma, a strast koja je planula između njih nisu baš naročito dobro ni skrivali. "Viđali smo ih kako se drže za ruke u pauzama", tvrdi član filmske ekipe.

itan slejter 0425351258-min.jpg
Profimedia 

Vest je bila utoliko šokantnija što je poznato da je Itan Slejter oženjen i da je sa suprugom Lili Džej još od srednje škole. Prošle godine su dobili prvo dete. Ona ga je podržavala dok još nije postao zvezda.

Kad je saznala za njegovu aferu sa Arijanom, njenom šoku nije bilo kraja, ali su odlučili da pokušaju da sve zaborave i "rade na svom braku". Od toga, međutim, nije bilo ništa.

itan slejter lili dzej 0394192085-min.jpg
Profimedia 

Itan je podneo zahtev za razvod braka, a ni Slejter ni Arijana nisu ništa govorili o svojoj vezi. Njihovi prijatelji tvrde kako romansa nije počela dok se nisu rastali od prethodnih partnera, ali mnogi u to sumnjaju i kažu - datumi se ne poklapaju.

Podsetimo, i Arijana je bila u braku sa Daltonom Gomezom, kojeg je iznenada napustila posle dve godine braka, baš nakon snimanja sa Itanom.

arijana grande 0495223637-min.jpg
Profimedia, Jason Smith/Everett Collection 

Na društvenim mrežama nisu nimalo blagonakloni prema njoj. Štaviše, podsećaju da je reper Big Šon bio veren sa Najom Riverom kad je upoznao Arijanu i da je upravo ona bila krivac za njihov raskid. 

I reper Mekmilan je jedan od onih koji su raskinuli vezu kad je Arijana pokazala interesovanje - prethodna sedmogodišnja ljubav je pala u zaborav. Sad mnogi kažu kako će i Itana ostaviti čim ga "izgustira" i žale zbog raspada njegove porodice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande