Srpska glumica Nevena Vukes i njen suprug, hrvatski pevač Marko Vukes, pre nešto više od tri godine suočili su se sa veoma teškim životnim periodom. Oni su u martu 2020. godinetokom zemljotresa koji su pogodili Hrvatsku ostali bez krova nad glavom, nakon čega su mesecima živeli u kontejneru od 12 kvadrata koji im je dodelila opština Marija Bistrica.

Oni su tada snimali serijal pod nazivom "Naš novi početak", u okviru kog su putem videa na Jutjubu prikazivali kako uređuju svoj novi životni prostor. Nisu dozvolili da im ova velika nedaća skine osmeh sa lica i nisu gubili optimizam. Posle nekoliko meseci počeli su da grade novu kuću, a sledeće godine obradovala ih je i najlepša vest - da će postati roditelji.

Glumica se porodila u februaru 2022. godine i na svet donela sina kome su dali ime Teodor i koji je u potpunosti promenio njihov svet. Jednom prilikom istakla je da je oduvek priželjkivala da se ostvari kao majka i da stvori skladnu porodicu.

"Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sada prema nama samima, a sutra i prema našoj deci", rekla je svojevremeno Nevena za magazin "Gloria".

Ona se proslavila ulogama u serijama "Vojna akademija" i "Švindleri", a pored glume bavi se i fotografijom.

Još fotografija Nevene Vukes pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nevena.vukes, Instagram / marko.vukes Nevena Vukes

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PEVAČICA SLUČAJNO SNIMILA TRENUTAK UDARA ZEMLJOTRESA! Sve počelo da se trese, brzo ISTRČALA iz stana, a sada se oglasila! VIDEO Instagram