Pevačica Tanja Savić prošla je kroz težak razvod. Sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem borila sa za starateljstvo nad decom, a kada je sud doneo presudu u njenu korist najzad je mogla da odahne. Sreća se odrazila i njen fizički izgled, a mnogi su slutili da se u njenom životu pojavio mušakarc koji je zaslužan za njen osmeh. Ona, međutim, tvrdi da za ljubav nema vremena.

"Kakva ljubavna romansa pored dece, da li ste normalni? Ma nisam ja u tom fazonu. Prvo moram da priznam da nemam vremena za sebe, kada bi bilo vremena za ljubav to bi zaista bila prava idila. Život bi mi bio potpuno smiren i ostvaren", rekla je Tanja koja ističe da se suviše daje u emotivnim odnosima.

"Neko sam ko stvarno suviše voli, mislim da se to zaista i vidi na meni. Šta god da radim u životu, dajem se potpuno, tako je u poslu, sa decom i naravno u partnerskim odnosima. U partnerskim odnosima se možda dajem i previše, što nije toliko dobro, ali to sam ja", rekla je za "Kurir" Tanja koja je liniju dovela do savršenstva.

"Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu... Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate", rekla je nedavno za "Hit Informer" pevačica koja je prezadovoljna svojim izgledom.

tanja savic 4.jpg
Instagram / tanja_savic_private 

 "Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram povremeno da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju", rekla je Tanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna