Bogdan Bogdanović predvodiće reprezentaciju Srbije na prestojećem Mundobasketu, a pored toga što je vrhunski sportista, naš košarkaš poznat je i kao najpoželjniji neženja na našim prostorima. O svom emotivnom životu nerado govori, ali ne krije koliko je zahvalan svojoj porodici, roditeljima, Koviljici i Draganu i sestri Bojani.

"Porodica je temelj. Roditelji su usadili meni i sestri ispravan način razmišljanja. Prvo, da radiš ono što voliš, da uživaš u svom poslu i da čuvaš familiju i taj najuži krug ljudi oko sebe. Da budeš dobar čovek... Moja porodica je puna ljubavi i sreće. Izuzetno sam im zahvalan na svemu sto su učnili za moju sestru i mene. Bile su i teške situacije u životu ali uvek smo imali sve što nam je potrebno da uživamo i budemo srećni", rekao je košarkaški as jednom priikom u emisiji "Kao sav normalan svet" i istakao da su se roditelji žrtvovali kako bi on i sestra imali perspektivniju budućnost.

"Tata je radio kao komericijalista dugo godina sa tečom u jednoj firmi, a mama je bila kasirka, trgovac. Oni su se odrekli jako dobrih poslova u nekim manjim sredinama i statusa u društvu ne znajući u šta se upuštaju kada su otišli u Beograd. Ali to su učinili zbog nas, da bi meni i sestri izabrali bolji put i bolji početak, kako mi ne bi živeli njihove živote. Već da imamo bolji početni položaj. Oni su pohađali školu u Kužinama, to je jako malo mesto na severu Crne Gore. Beograd su izabrali da bi sestra i ja imali bolje uslove što se tiče školovanja. Počeli smo da živimo u Železniku, Mirjevu i tako dalje..", rekao je Bogdan i spomenuo sestru koja je, kako kaže, njegov najveći prijatelj.

"Uvek smo bili zajedno, išli smo u isti školu do srednje. Bila je dugo moj obezbeđenje i branila me od svih. Mnogo je jaka imam neviđenog prijatelja i najbolju setsru. Ona zivi sa mnom u Sakramentu gde studira", rekao je košarkaški as.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Bogdan Bogdanović MONDO/Nikola Lalović