Uz prisustvo najbližih članova porodice i kumova, Anastasija Ražnatović se udala za Nemanju Gudelja.

Ceremonija je obavljena u manastiru Rajinovac, u Grockoj, a kuma nevesti je bila njena dugogodišnja prijateljica, Tamara Milutinović.

Pevačica i fudbaler su objavili na Instagramu fotografiju na kojoj se drže za ruke, a na prstima im blistaju burme.  Mlada je bila u dugoj beloj haljini modne kuće Lanvin.

Anastasija Ražnatović se udala
Instagram/Anastasija Ražnatović 

Njih dvoje su se odlučili za venčano prstenje brenda "Bulgari", a pojavile su se informacije da je plaćeno više od 3.000 evra.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
Instagram / raznatovicanastasija 

Cena od oko 1.500 evra nije ni tako visoka za jednu "bulgari" burmu, budući da se neke danas kreću i oko 10.000 evra. To važi, pre svega, za one u čiju izradu su uvršteni i dijamanti ili neko drugo drago kamenje. Njihove burme se mogu naći i za nešto manje novca, ali je cifra oko 1.500 evra - prosek.

bulgari burma.jpg
Promo / Bvlgari 

Primera radi, model iste kuće B. zero1 Dizajn Ledžend sastoji se od četiri upletena prstena od ružičastog zlata, a ivice su ukrašene dijamantima. Košta više od 9.000 evra.

Tradicija nošenja burme potiče još od drevnog Egipta, a neprekinuti prsten je simbol večite ljubavi. Pored vereničkog prstena koji se poklanja budućoj nevesti i burmi koje nose i mlada i mladoženja, u svetu postoji i običaj vezan za "prsten večnosti".

najskuplja burma na svetu.jpg
Promo / Material Good 

Njega muž poklanja ženi za neku godišnjicu braka, a često ima oblik burme, s tim što može čitav biti od dragog kamenja.

Jedan od najskupljih je onaj koji je kreator Mark Džejkobs poklonio svom mužu, a koji se sastoji od 17 prelepih dijamanata, a procenjuje se da vredi između 160.000 i 200.000 dolara. 

najskuplja burma na svetu 2.jpg
Promo / Material Goods 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Anastasija i Gudelj uživaju za sve pare naslov videa Instagram/