Nina Badrić ne voli da govori o stvarima iz privatnog života. Ipak, često ističe koliko joj je bila značajna podrška najbližih. Roditelji su joj od detinjstva bili "vetar u leđa", u svemu su je bodrili i davali joj snagu i sigurnost.

Otac Nine Badrić preminuo je 23. avgusta 2013. godine. Pevačica je njegov odlazak teško podnela, povukla se iz javnosti i dugo vremena joj je trebalo da se vrati na scenu.

Najtužniji dan kada je ostala bez životne podrške Nine je obeležila i na Instagramu. Objavila je njegovu fotografiju uz dirljive reči.

 "23.08.2013 - 23.08.2023. U svakom danu, u svakom trenu uvek si sa mnom, zauvek. Tata“, napisala je Nina na svom profilu koja s vremena na vreme Nina na društvenim mrežama evocira uspomene.

"Najbolji čovek kog sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovek blagih reči i mekog srca. Jako puno mi nedostaje... Da ćutimo prošetamo parkom ili da mi bane ujutru u stan skuva kafu i čeka da se probudim.. Uvek mi je ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja 'vredna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom opet čuvam te u svemu", napisala je Nina nedavno uz očevu fotografiju.

Nakon očeve smrti Nini je najveća podrška majka Mila.

"To je posebna veza koja obuhvata godine. Kroz smeh, brigu, osmehe i suze. Osećaj poverenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Celoživotno prijateljstvo izgrađeno na deljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. Mama", napisala je nedavno pevačica o majci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

TUGA! SMRT OCA PRETEŠKO PODNEO: Nikola Rađen nikad emotovnije o velikom gubitku SVE JE BILO IZNENADA kurir teklevizija