Rajli Kijo je ostavila nekoliko veoma teških godina iza sebe. Pre tri godine je njen brat Bendžamin Storm Kijo izvršio samoubistvo, a ovog januara joj je naprasno umrla majka.

Kad je preminula Liza Mari Prisli, ćerka čuvenog Elvisa Prislija, počela je i borba lepe Rajli sa babom Prisilom Prisli oko nasledstva.

"Izgleda da sam izabrana i za neke lepe, ali i za neke zaista grozne stvari", kaže Rajli koja gradi glumačku karijeru. "Prošla sam kroz mnogo toga, ali ne želim da me gledaju kao neku žrtvu."

rajli kijo 0760118483-min.jpg
Profimedia 

Poslednji put je majku videla 11. januara, kad su organizovane zabava i večera u čast filma "Elvis". Prethodnog dana, jedina ćerka Elvisa Prislija, kralja rokenrola, bila je i na dodeli Zlatnog globusa.

Dva dana kasnije, Liza je doživela srčani zastoj i umrla. Kako je obdukcija kasnije potvrdila, uzrok je bila opstrukcija u sistemu za varenje. Uzrok svemu - operacija za skidanje viška kilograma, izvedena par godina ranije.

"Kad sam videla mamu te večeri, pomislila sam - koliko je samo lepa", priča sad Rajli, koju je Liza Mari Prisli dobila u braku sa Denijem Kijom. "Bila je uvek toliko svoja, pod bilo kakvim okolnostima, toliko jaka... Život joj nije bio lak, izdržala je i manjak ljubavi i izdaje i nedostatak pravih prijatelja... Uvek su jurili za njom, otkako se rodila, uvek su želeli nešto od nje, a sami nisu bili autentični", priseća je Rajli.

rajli kijo 0774956904-min.jpg
Profimedia 

"Bila je moćna žena, njeno prisustvo se osećalo čim se pojavi. Kao neka lavica! A bila je i divna majka, najbolja", reči su kojima unuka Elvisa Prislija opisuje svoju mamu.

Liza Mari se udavala četiri puta. Prvi put za Denija, s kojim je ostala bliska sve do kraja života, zatim za Majkla Džeksona, Nika Kejdža i Majkla Lokvuda. S Lokvudom je dobila blizance Harper i Finlija, ali kad je ljubav prestala, morala je da vodi dugu bitku za razvod.

prisila prisli rajli kijo 0701653612-min.jpg
Profimedia 

Borila se protiv zavisnosti od opijata, patila zbog iznenadne smrti sina Bena koji je sebi oduzeo život u 28. godini.

Sa majkom Prisilom, suprugom čuvenog Elvisa, prekinula je sve veze poslednjih nekoliko godina pre smrti. Zato je i otpočela s njom rat za nasledstvo, koje je pripalo Rajli posle majčine smrti.

"Kad je mama umrla, nastao je haos u našim životima. Kao da ste rasekli nožem tepih pod nogama, a pod počeo da se topi. Svi smo bili u panici, naši porodični odnosi imaju i važan poslovni aspekt", objašnjava Rajli.

rajli kijo 0762363138-min.jpg
Profimedia 

Borba oko nasledstva se završila tako što je Elvisova unuka isplatila babi 78,1 milion dolara, dok je 400.000 dolara potrošeno na zakonske takse.

Ona kaže da babu može da razume. "On je bio ljubav njenog života. Elvisovo imanje Grejslend, kao i čitava njegova ostavština su za nju veoma važni i ona samo želi da to zaštiti. To je njen ceo život. To je i velika odgovornost, a ranije nas dve nismo imale taj element u odnosu. Bila mi je samo baka", objašnjava Rajli.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

BALAŠEVIĆ MU OSTAVIO NEDOVRŠEN ZADATAK! Kiki Lesandrić nasledstvom OŽIVEO DUH PANONSKOG MORNARA: Tražio sam Đoletovu emociju! Kurir televizija