Svađa Miloša Bojanića i Zorice Brunclik bila je "epskih razmera". Razdor u njihovim godinama, sa toliko pikanterija i činjenica da se sve odvija pred televizijskim kamerama učinili su ovaj estradni sukob nezaboravnim.

Danas pevač ipak kaže da je sve to bilo samo "ludilo" zbog rijalitija. 

"Sve smo ona i ja to skuvali, mi znamo pozadinu, čak smo bili i po sudovima, niko nikom nikakve kazne nije platio, sve je to bilo bezveze", ispričao je Bojanić za Grand. "Odem kod sudije i kažem ‘Šta vam je, bacite to, pišite, to je rijaliti’. Uglavnom nikom ništa, ali nije ni važno."

milos bojanic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Miloš uživa u svojoj vili u Herceg-Novom i spreman je da ugosti Zoricu i njenog muža Miroljuba Aranđelovića Kemiša na moru. "Javno ih pozivam, neka odaberu termin i ne na jedan dan, mogu da ostanu do kad hoće. Mogu da im ostavim ključeve i da dočekaju Novu godinu ovde, da se družimo, da Siniša Tufegdžić ponese harmoniku", kazao je pevač.

kako su se upoznali Zorica i Kemiš
ATA / Antonio Ahel 

On tvrdi da Zoricu i Kemiša poštuje i voli. "Zorica je velika domaćica, odgajila je toliko dece, izvela ih na put, krvarila je kao i ja, nema šta nismo pevali i radili zajedno. Zorka ima dušu i ona se retko kome otvara, ali ja sam bio taj u jednom periodu kom se otvorila.

Imao sam priliku da vidim njenu dušu i ko je ona u biti, domaćica, humana žena, majka i pevač vrhunski", tvrdi Bojanić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Krštenje unuke Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša Kurir