Nakon teškog srčanog udara koji je doživela u svojoj kući, Lisa Mari Prisli preminula je 12. januara 2023. godine. Kako piše TMZ, lekari su pokušali da je reanimiraju u njenom domu, a Elvisova ćerka preminula je na putu do bolnice.

Vest o tragediji potvrdila je njena majka Prisila Prisli.

"Teška srca moram da podelim tužnu vest da nas je napustila moja predivna ćerka Lisa Mari. Bila je najstrastvenija, najsnažnija žena puna ljubavi koju sam ikada upoznala. Tražimo privatnost dok pokušavamo da se nosimo s ovim teškim gubitkom. Hvala vam na vašoj ljubavi i molitvama. U ovom trenutku neće biti dodatnih komentara", poručila je Prisila.

Lisa Mari Prisli
Proffimedia 

Elvis Prisli takođe je, kao i njegova ćerka, preminuo od srčanog udara.

Lisa Mari Prisli samo dva dana pre smrti se poslednji put pojavila u javnosti, u utorak, 10. januara, na dodeli Zlatnih globusa. Ona i njena majka došle su kako bi podržale Ostina Batlera, koji je osvojio nagradu za ulogu Elvisa Prislija.

Lisa Mari Prisli
Proffimedia Lisa Mari Prisli na dodeli Zlatnih globusa u utorak, 10. januara

Lisa Mari rođena je 1968. godine, a kada joj je otac Elvis preminuo imala je devet godina.

Godine 2003. otpočela je muzičku karijeru, a život je nije mazio. Nakon smrti oca, obeležila ga je još jedna velika tragedija - 2020. godine njen sin Bendžamin Keou (27) izvršio je samoubistvo u kući u Kalabasasu.

"Prolazak kroz ovu groznu tugu, koja je apsolutno uništila i razbila moje srce i dušu skoro do nule, potpuno me je progutala", rekla je ona Lisa Mari Prisli u jednom intervjuu, nakon smrti sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna