Kad je Lisa Mari Prisli pronađena bez svesti u svojoj kući u Kaliforniji, 12. januara, svet je bio zapanjen ovom vešću. Ćerka jedinica slavnog Elvisa Prislija je hitno odvezena u bolnicu, a nekoliko sati kasnije je potvrđeno da je umrla od srčanog udara

Šok zbog iznenadne smrti Lise Mari u 55. godini je bio toliki da je malo ko obratio pažnju na neobičnu okolnost - prvu pomoć joj je pružio bivši muž - Deni Kio. Istina je, zapravo, da su njih dvoje - živeli zajedno! A evo kako je do toga došlo.

Ćerka "kralja rokenrola" bila je udata za Denija od 1988. do 1994. godine, a rodila mu je dvoje dece - sina Bendžamina i ćerku Rajli. Samo dvadeset dana nakon razvoda od njega udala se za Majkla Džeksona. Njihov brak je potrajao dve godine. Kako je kasnije ispričala u jednom intervjuu, godinama su pokušavali da se pomire, ali u tome nisu uspeli.

lisa mari prisli 0144966683-min.jpg
Profimedia 

Par godina kasnije, Lisa Mari se zaljubila u jednog muzičara i čak verila s njim, ali svet je "stao" kad je upoznala slavnog glumca Nikolasa Kejdža na jednoj zabavi. Brak sa Kejdžom se završio neslavno - venčali su se u avgustu 2002. godine, a glumac je zatražio razvod već u novembru.

Kad je, nekoliko godina kasnije, objavljena vest da bivši muž Deni živi na imanju Prislijevih, u gostinskoj kući, kod Lise Mari, to nije privuklo veliku pažnju. On je bio i njen muzički mentor. 

Lisa Mari je imala još jedan brak. Kada se 2006. godine udala za muzičara Majkla Lokvuda, Deni je bio kum. Dve godine kasnije je rodila bliznakinje, a 2016. godine se razvela. 

lisa mari prisli 0145949270-min.jpg
Profimedia 

Smrt sina Lise Mari i Denija ih je ponovo zbližila. Bendžamin je izvršio samoubistvo, 2020. godine, a očajni roditelji su odseli zajedno u hotelu u Los Anđelesu. Onda je Elvisova ćerka odlučila da kupi novu kuću u Kalabasasu, u Kaliforniji. Deni se uselio s njom. Uzajamno su se tešili, on je čak vodio brigu i o bliznakinjama iz braka sa Lokvudom.

Kad je tog kobnog dana stigao kući, pošto je odveo decu u školu, prvi je priskočio i pokušao da Lisi Mari ukaže hitnu pomoć. Žena koju je voleo godinama i s kojom je oplakivao smrt sina otišla je prerano.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna