Katarina Kaja Ostojić se maksimalno posvetila karijeri, ali je već mesecima u velikom stresu jer ima ogromne troškove. Počevši od ulaganja u kuću, pa do izdržavanja ćerke koja studira u Americi, pevačici se novac odliva na sve strane.

Zato nije ni čudo što nema dovoljno vremena da se posveti zdravoj ishrani i to je dovelo do poremećaja u težini.

"Nećete verovati, ali ja sam se ugojila puna četiri kilograma za samo tri meseca", požalila se Kaja svojim pratiocima na Instagramu. "Četiri kilograma!", ponovila je zabrinuto i priznala da je počela već i da se brine za sebe.

kaja ostojic 3.jpg
Instagram / kaya_ostojic 

Folkerka koju smatraju jednom od najzgodnijih na estradi bila je neprijatno iznenađena što njeni uobičajeni pokušaji da se oslobodi viška kilograma ne daju rezultate. Zato je rešila da primeni savet poznanice iz teretane i odlučila se za radikalnu autofagiju.

"Jede se samo jednom dnevno", kaže Kaja, ali njoj to odgovara jer nema vremena ni da se bavi ishranom više od toga. Kaže da već vidi rezultate i da je, za samo jedan dan, već uspela da oslabi jedan kilogram.

Njenu liniju ipak hvale svi, a naročito oni koji su imali prilike da je vide na snimanju novog spota. Kaja je tada prošetala dubrovačkim Stradunom, a neobična crna haljina je istakla njen seksipil do krajnjih granica.

Još Kajinih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"VOLIM DA MI MUŠKARAC BUDE AUTORITATIVAN!" Kaja Ostojić progovorila o svom ukusu za jači pol JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUME Kurir televizija