Pevačica Kaja Ostojić svu ušteđevinu uložila je u nekretninu koju je kupila na Kosmaju, a koju sada renovira. Od ove kuće želi da napravi pravi mali raj, pa ne žali novca, i otvoreno priznaje da ne uspeva ništa da uštedi.

"Završavam radove na Kosmaju i posle toga će sigurno biti ona čuvena rečenica: 'Ko živ, ko mrtav'. Pravim kuću koja je predviđena za odmor. Biće bazen, lepa plaža... Veliki je plac. U planu je i izgradnja sportskog terena, ako budem imala novca za to. U isto vreme bih imala i razonodu i trening. Moramo svi živeti sa tim da su cene svuda ogromne. Nisam ekonomična nikako. Nemam kasicu prasicu ni za sitninu. Ne uspevam bilo šta da uštedim. Nemilice mi odlazi novac. Ulažem u kuću, pesme, spotove... Ovim tempom kojim sam sada krenula ne mogu ništa da uštedim. Pritom imam ćerku koja studira u Americi, ne bih nikome poželela da bude u mojoj koži", iskrena je bila pevačica za "Blic" i dodala:

"Međutim, uvek verujem u energiju koju privlačiš. Ako štediš, nećeš imati nikada. A ako sve radiš na veliko, onda ti i dođe na veliko. Volim da trošim novac na garderobu, cipele pogotovo."

Trening Kaje Ostojić
Instagram/kaya_ostojic 

Kaja trenutno živi kao podstanar u Beogradu, ali sanja da kupi svoj stan.

"Preselila sam se u novi stan i jako sam srećna tamo. Imam super prostor za sebe. Iznajmila sam nekretninu, međutim želja mi je da u budućnosti kupim stan u Beogradu", istakla je pevačica, koja iza sebe ima tri braka. Sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem dobila je ćerku Nikolinu, potom je bila udata za Uroša Duvnjaka, a Kajin poslednji suprug bio je di-džej Džunior Džek.

"Nisam u kontaktu sa bivšim suprugom Džuniorom Džekom. Ostala sam dobra sa njim, ali nikakav značajniji kontakt nemamo, sem lajkovanja fotografija na društvenim mrežama", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Kaje Ostojić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna