Kaja Ostojić na estradnoj sceni prisutna je dugi niz godina, a nakon pauze koju je napravila u karijeri, nedavno je ponovo počela da nastupa. Iako uživa u snimanju pesama i u druženju sa publikom, pevačica je priznala da je poželela da se oproba i u još jednom zanimanju - da otpočne biznis sa nekretninama.

Međutim, kako ne ide sve uvek po planu, Kaja je priznala da to za sada ostaje samo želja.

"Pa ništa, to su bile puste želje.Pokušavam da završim radove oko svoje kuće i da možda uživam u njoj, a možda i da je prodam, da kupim nešto drugo", iskrena je bila pevačica u emisiji "Exkluziv".

Kaja Ostojić trebalo da zameni Slađu Đogani
Instagram/kaya_ostojic 

U njenoj kući iz snova jedna prostorija biće neizostavna.

"Moja kuća imaće sigurno lep garderober, šminkernicu i teretanu. Bar jednu sobu koja će imati neke sprave koje su meni potrebne, jer jako volim kod kuće da treniram i moj bicikl mora da bude tu", rekla je Kaja, koja je upravo uz pomoć redovnih treninga svoju liniju dovela do perfekcije.

"Moraš prvo da se zagreješ za to dobro, psihički da se podesiš i onda da uhvatiš neki ritam za svakodnevni trening", objasnila je.

Otkako je raskinula vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem Kaja nema emotivnog partnera, već je sada u potpunosti posvećena pevanju i ćerki Nikolini, koju je nedavno posetila u Majamiju, gde njena naslednica sada živi.

Još fotografija Kaje Ostojić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna