Nakon bračnog brodoloma sa Darkom Lazićem, sa kojim je bila u ljubavi četiri godine i sa kojim je 2014. dobila ćerku Lorenu, Ani Sević nije dugo samovala. Sa Danielom Nedeljkovićem počela je da se zabavlja u leto 2018. godine. Tajno su se venčali 2021. godine i dobili su dvoje dece.

Ana je u decembru 2020. rodila je ćerku Senu, a u martu 2022. sina Simeona. Ana je jednom ispričala da je svog sadašnjeg supruga upoznala mnogo godina ranije.

"Daniela sam upoznala odavno, pre 10 godina možda, preko mog najboljeg druga. Daniel je čovek iz druge priče, iz drugog posla, nema veze sa estradom. Tada smo se upoznali, ali dugi niz godina se nismo sretali i onda nas je život ponovo spojio. On je šest godina stariji od mene. Daniel je moja ogromna podrška, i Lorenina i moja, i u poslovnom smislu", ispričala je jednom prilikom Ana za medije.

Haljina Ane Sević o kojoj svi pričaju
Kurir / Ana Paunković 

"Ja sam njegov posao radila, to je interesantna stvar, život je čudo. Moja mama i Danielov tata se poznaju 20 godina. Daniela iz priče znam otkako sam došla u Beograd, jer je mamina firma sarađivala sa njegovom, a ja sam jedno vreme radila u firmi koja se bavi istim poslom kao i njegova, tako da smo tad bili i konkurencija. Sad se stalno šalimo, njegov tata kaže: 'Imaš posao u malom prstu, kad ćeš da se priključiš firmi, da se setiš starih dana'", otkrila je svojevremeno Ana koja je sada sa Danielom proslavi 6. godišnjicu ljubavi.

Ana Sević i Daniel Nedeljković slave 6. godišnjicu ljubavi
Instagram/Ana Sević 

 "Dan D. 1.08. šest godina ranije", kratko je napisala Ana koja je mužem i decom u Portonovom, luksuznom kompleksu u Herceg Novom.

Još fotografija Ane Sević pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram / anasevicofficial Uživanje s mužem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Sević i Daniel Nedeljković stigli na koncert Kurir