Mlada Beograđanka Tijana Ralić, koju je javnost svojevremeno upoznala kao dugogodišnju devojku Đorđa Đokovića, 24. jula se porodila u Beogradu i rodila dečaka kome je dala ime Luka. Tijana je sina dobila sa fudbalerom Aleksom Damjancem, a na Instagramu je podelila prve fotografije iz porodilišta.

"Najlepši dan u mom životu, dobila sam sve što sam želela", poručila je mlada lepotica uz fotografije svog naslednika, koji je poneo ime grčkog porekla i snažnog značenja. Ime Luka, naime, potiče od grčke reči "luks", što znači "svetlost".

Tijana Ralić
Instagram / tijanaaar 

Tijana Ralić u centar medijske pažnje dospela je tokom zabavljanja sa Đorđem Đokovićem, najmlađim bratom Novaka Đokovića, sa kojim je bila u vezi šest godina. Raskinuli su 2019. godine zbog česte razdvojenosti, budući da je Tijana tada studirala u Italiji. Jednom prilikom, odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu, upitana je da li je teško preseći vezu nakon šest godina, na šta je dala iskren odgovor.

"Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", poručila je tada.

Bivša devojka Đorđa Đokovića
ATA / Antonio Ahel 

Tijana je otkrila i da je njen bivši partner hteo da se venčaju, ali da ona nije bila spremna za to.

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila", napisala je tom prilikom.

Đorđe Đoković nakon raskida sa Tijanom ljubavnu sreću pronašao je pored voditeljke i dizajnerke Saške Veselinov, sa kojom se venčao prošle godine, a u martu ove godine dobili su sina Aleksandra.

Fotografije sa građanskog venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji koja je pred vama.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Prvi ples Đorđa Đokovića i Saške Veselinov Instagram/tijana.stoisavljevic