Voditeljka i dizajnerka Saška Veselinov porodila se u Beogradu i na svet donela sina. Ovo je njoj i biznismenu Đorđu Đokoviću, najmlađem bratu Novaka Đokovića, prvo dete, a nasledniku su, kako piše "Blic", dali ime Aleksandar.

Aleksandar je ime grčkog porekla i znači "zaštitnik ljudi".

Đokovićeva supruga je, inače, tokom trudnoće ispričala da je od prvog dana bila sigurna da nosi dečaka.

saska veselinov djordje djokovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Mene intuicija ne vara, imala sam taj osećaj od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju", rekla je tada Saška za magazin "Hello".

"Odlučila sam da se porodim u Beogradu. Imali smo razne mogućnosti i opcije, ali sam, na svu sreću, pronašla pravi tim koji mi vodi trudnoću. Najbitnije je da sve prođe kako treba, imam poverenje u naše zdravstvo", istakla je ona tom prilikom.

Podsetimo, Saška i Đorđe venčali su se u septembru prošle godine, a slavlje je trajalo dva dana, na dve lokacije. Najpre su obavili crkveno venčanje u Beogradu, a iste večeri bila je organizovana svadbena žurka u Crnoj Gori. Sutradan je upriličeno građansko venčanje, posle čega je usledila žurka na plaži.

Za dobru atmosferu prvog dana bili su zaduženi Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković i Željko Samardžić, a drugog Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Fotografije sa građanskog venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna