Zašto me je prevario? Je l` nisam dovoljno lepa? Nisam dovoljno zgodna? Nisam dovoljno pametna? Sve su to pitanja koja mnoge žene postave sebi kad otkriju da ih partner vara.

I sva ona su prošla kroz glavu Eve Longorie kad je odlučila da podnese zahtev za razvod braka od Tonija Parkera, svoje velike ljubavi.

"A onda sam rešila da sve to prekinem. Neću da upadnem u taj ciklus misli", ispričala je lepa Latina koja je i danas san muškaraca širom sveta.

eva longoria  i toni parker 0142276851-min.jpg
Profimedia 

Eva i Toni, jedan od najboljih igrača NBA lige, venčali su se u Parizu, 2007. godine, a svadba je veoma pompezna. Toni je odrastao u Francuskoj i baš je njegov simpatični akcenat bio jedan od tajnih aduta koji su Evu osvojili.

Bila je zaljubljena do ušiju u Parkera. Na vratu je istetovirala broj njegovog dresa, pratila ga je na utakmicama. Na ručnom zglobu je ispisala datum venčanja. I on je bio uz nju na brojnim svečanim događajima gde je pozivana kao zvezda serije "Očajne domaćice".

eva longoria  i toni parker 0230471786-min.jpg
Profimedia 

"Mi smo najbolji prijatelji. Volim da budem u njegovom društvu i imam sreću da budem udata za čoveka s kojim želim da budem", pričala je Eva. "Poštujemo jedno drugo, verujemo jedno drugom. Najlepše je što voli da me iznenadi, a ja volim iznenađenja."

Tužno iznenađenje je stiglo sedam godina nakon njihovog upoznavanja, kad je Longoria otkrila da je Toni vara.  Da sve bude još gore, "izabranica" je bila takođe udata i to za njegovog bivšeg klupskog saigrača, Brenta Berija. Eva je pronašla stotine lascivnih poruka na muževljevom telefonu, a i Beri je došao do sličnog otkrića.

eva longoria  i toni parker 0090029805-min.jpg
Profimedia 

Kasnije su neki insajderi tvrdili kako su Erin Beri i Toni Parker samo flertovali telefonskim porukama, ali da nikad nisu imali fizički kontakt. Međutim, Eva je sigurno bila uverena u Tonijevu preljubu, jer je odmah podnela zahtev za razvod braka. Poruke su, navodno, razmenjivane punih godinu dana. 

eva longoria  i toni parker 0091897423-min.jpg
Profimedia 

"Ne sumnjam u sebe", kaže Eva. "Sigurna sam u to što jesam. Samo mu kažem u sebi - u redu, ako je to život kojim želiš da živiš, izvoli." Longoria je izbrisala prezime Parker iz svojih dokumenata, uklonila tetovaže posvećene Toniju. Danas je udata za biznismena Hozea Batona i ima sina s njim. I dalje je jedna od najpoželjnijih žena na svetu, a više njenih slika pogledajte u galeriji.

Profimedia Jedna od najzgodnijih glumica u Holivudu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Priča o mladdoženji koji je razotkrio mladu Youtube/@theunfilteredbride