Pevačica Edita Aradinović kupila je stan i time je ostvarila svoj veliki san da se skući pre 30 godine. Ona je pokazala kako će njen kutak da izgleda.

"Ova godina je takođe ključna za mene, jer sam ispunila svoj devojački san, da obezbedim sebi stan do 30. godine i uspela sam u tome. Jako sam emotivna dok ovo pišem i još uvek nisam ni svesna da ću ove godine kročiti u svoj stan. Estetika mi je važna i zato sam birala bukvalno najjače ljude za to.

"Recimo, mnogi su mi prigovarali zašto sam uzela arhitektu ili zašto nisam okačila na Instagram da bi mi neko to uradio za 'dž' ali to smo mi, balkanske glave, no naišla sam na čoveka, na firmu, koja je prevazišla čak i moju prvobitnu zamisao. Zato sam odlučila da ću deliti ovaj proces sa vama, jer znam koliko je važno da odete u prave ruke, pogotovo ako ste u fazonu da sve bude 10/10", napisala je Edita, te istakla da ima problem sa odlaganjem garderobe jer je, kako kaže, ima previše.

Zato je zamolila dizajnera enterijera da joj osmisli način da prostor tome bude prilagođen.

edita aradinovic kupila stan
Instagram/Edita Aradinović 

Takođe je dodala da je domaćica u duši, te je zato smislila da kuhinja u njenom stanu ima posebno mesto.

Edita Aradinović kupila stan
Instagram/Edita Aradinović 

Edita Aradinović kupila stan
Instagram/Edita Aradinović 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Edita Aradinović kao Šeron Stoun Instagram/editaaradinovic