U celom svetu traje Barbi ludilo, inicirano filmom u kojem slavnu lutku glumi Margo Robi. Mnogi su se setili da smo i mi imali našu "barbiku" pre tridesetak godina - Lepu Brenu.

Pevačica je lansirala lutku sa svojim likom uz jedan od albuma, pa je naša "barbika" obučena u njen prepoznatljiv kostim, kariranu kapicu i crvene čizme. Cena joj je prilično porasla, a konkretan iznos zavisi od od stanja u kojem se prodaje.

Lepa Brena zna da se ova lutka i dalje prodaje i veoma je ponosna na tu činjenicu. "Kao što postoji razmena i prodaja mojih albuma i LP ploča, tako se i lutkica prodaje i time se bave ozbiljni kolekcionari", rekla je pevačica svojevremeno za Alo!

lepa brena-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Možda će ona jednog dana imati i višu cenu, ali jako je lepo kada se ovim poslom bavite 40 godina, a ta lutka je još uvek aktuelna među vašim fanovima", zadovoljna je Brena.

Barbika Lepa Brena se danas prodaje po ceni od oko 110 evra. Cena je u poslednje tri godine utrostručena, a mnogi kažu da može još da poraste.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelena Đoković peva pesmu Lepe Brene Twitter/@naslovnestrane365