Lepa Brena ne gleda u budućnost razmišljajući o tome kad će u penziju. Ona je u oktobru prošle godine napunila 62, ali radi isto kao kad joj je bilo trideset godina manje.

Uvek je spremna na promene, kako imidža, tako i pristupa prema publici. Kako je jednom prilikom izjavila, njen cilj je uvek - sreća, a evo kakav je njen recept za takav život.

"Ja ne mogu da razmišljam kao prosečan i običan Balkanac. Mi živimo na području gde čovek jedva čeka da napuni 65 godina da bi otišao u penziju. Ne pripadam tom soju ljudi, a ne pripada ni Boba", ispričala je Brena za Story.

"Sad su na red došli ciljevi za koje ranije nije bilo vremena", priča pevačica koja kaže da je odavno znala da ne može da zavisi od toga da li mi muž nešto zaraditi ii neće. "Dobila sam dete u 31. godini i shvatila da je to moja velika životna odgovornost i želela sam da budem podrška i svom suprugu i čitavoj mojoj porodici, kao što su i oni uvek bili meni."

lepa brena i boba.jpg
Instagram / lepabrenaa 

Boba i ona se druže sa ljudima koji su radni, kreativni, koji imaju svoje kompanije i u njima su lideri. "Na primer, dajte mi jednog predsednika države koji ima 25 godina, a onda nabrojte predsednike koji su prešli šezdesetu. Suština je da svet ne vode deca i oni koji su tek završili fakultet.

Svet vode zreli, uspešni ljudi, koji imaju svoje timove", kaže Brena. Kao što je protiv predrasuda prema starijim osobama, tako kaže da joj je "dosta toga" da se ženama zameraju kilogrami. "Ja čak volim da vidim punije žene, jer one su se rešile tog problema da više nisu vitke i one su same sa sobom srećne", kaže Brena. 

lepa brena repriza nove godine-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kako se Boba nosi s tim problemom? "On kad nešto odluči to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto, ne možemo mi da ih nateramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da reše problem. Zato verujem da, kad Boba bude hteo to da reši, on će to uraditi jer je do sada u životu ostvario sve što je naumio. Nadam se da će i ovo", zaključila je Brena.

Tekst: Lepa&Srećna