Pevačice Sara Jovanović i Milica Pavlović našle su se u centru medijske pažnje nakon što je Sara sinoć u emisiji "Amidži šou" dala izjavu kojom je "potkačila" koleginicu, o čemu ne prestaje da se priča u medijima i na društvenim mrežama.

Naime, u okviru rubrike "Pitanja sa Instagrama" Saru su gledaoci upitali zbog čega je podržala nove albume Aleksandre Prijović i Tee Tairović, a to nije učinila kada je u pitanju album koji je izdala Milica Pavlović.

"Sviđa mi se što smo na početku, a već se zahuktava. Pre svega, Milica i ja se ne poznajemo. Ja mnogo volim koleginice koje su vredne, koje rade na sebi, koje ulažu, ona je definitivno to. Ali, još više volim koleginice koje sve to rade, a ne žale se i nisu žrtve konstantno, nego samo rade i imaju fokus. Bez preterane drame. Više je to neki moj senzibilitet", rekla je Sara.

Zanimljivo je, međutim, da ovo nije prvi put da se Sara i Milica "prepucavaju" putem medija, a zbog čega je sukob zapravo počeo? Sve je, naime, krenulo u januaru ove godine, nakon dodele MAC muzičkih nagrada, na kojoj su obe nastupale. Milica se posle manifestacije požalila da je imala problema pred nastup, a iz njene izjave mnogi su shvatili da je aludirala upravo na Saru i njenog dečka, plesača i koreografa iz Slovenije Žigu Sotlara.

"I tu drugu noć kada sam izlazila na scenu i kada je trebalo da se spremaju moji igrači, neko drugi je snimao svoju pesmu drugi put i sve ostalo. Moji igrači nisu stizali sebi da zavežu kostime. Koreografije skoro da nije bilo na toj bini zajedno sa mnom. Jedva sam zamolila koreografa da prihvati tri-četiri koraka", rekla je tada Milica Pavlović medijima.

Usledio je zatim Sarin odgovor.

"Ne znam o čemu je reč pošto se ne pronalazim u tome. Zato ne mogu ni da pretpostavim o čemu je reč, a ne bih se ni udubljivala u to. Nekome prijaju drame i neko priželjkuje drame, a neko je potpuno van tih priča i drži fokus tamo gde bi trebalo", poručila je tada Jovanovićeva za emisiju "Ekskluzivno".

Još fotografija Sare Jovanović i Milice Pavlović pogledajte u galerijama ispod.

Youtube/Printsceen/KONTRA SHOW, Youtube / RTS Sara Jovanović

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SARA JO PO PRVI PUT O NEVENI BOŽOVIĆ! Otkrila zbog čega ne pričaju: SVAŠTA SE IZDEŠAVALO! Spomenula i Mirnu Kurir televizija