Milica Pavlović prošle nedelje objavila je novi album, a spotovi i ovog puta obiluju izazovnim scenama, na kakve je atraktivna plavuša navikla svoju publiku.

Jednu od novih pesama Milica je snimila sa reperom Slobodanom Veljkovićem Cobijem, a prilikom ekranizacije numere "Ilegala" njih dvoje su pred kamerama imali nekoliko provokativnih zajedničkih scena. Milica je sada priznala da u tom trenutku nije znala da je Cobi raskinuo vezu sa dugogodišnjom devojkom Jelenom, te da se plašila njene reakcije.

"Kako se svi plaše, a onda dođe Cobi i onda uradimo onakav spot, bravo Cobi, to je muškarac! Na ivici čega? Ma nemoj... Nas dvoje smo stvarno dobri drugari, ali kada smo snimali spot ponela nas je energija i bilo me je strah da ne upadne Cobijeva devojka i ne napravi neki haos. E onda sam saznala da su raskinuli i baš mi je bilo žao, ali ja sam spasila živu glavu", rekla je pevačica u emisiji "Una, due, tre", na TV "Una".

Kaže da Cobija nije savetovala kako da što lakše prebrodi raskid, ali da veruje da će on ubrzo ponovo pronaći ljubavnu sreću.

"Nemam šta da mu dajem savete, ako je suđeno desiće se, ako nije bilo dobro, bolje prekinuti na vreme. Cobi je svakako pun ljubavi i dobrih osobina, želim mu da brzo pronađe devojku koja će biti svesna kakva je on duša", iskrena je bila Milica.

Milica Pavlović
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica je do sada javno priznala samo jednu ljubavnu vezu, sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, a na konstataciju da mnogim muškarcima dejt sa njom deluje kao pretežak izazov odgovorila je:

"Ja sam tamo ista, sebe smatram normalnom, ali muškarci se u 90% slučajeva plaše, oni biraju žene s kojima znaju na čemu su, vole da lupe šakom o sto. Pustiću ih ja da lupe šakom, ali kad su u pravu. Uvek sam za rešavanje problema mirnim tonalitetom, jer dogovor kuću gradi. Ne plašite se, ja ne ujedam, rogove nemam, ne nosim nikakva sredstva da mogu da vas unakazim."

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna