Nakon što je raskinula dugogodišnju vezu sa producentom Milkom Babićem, Sara Jo ubrzo je ponovo pronašla ljubavnu sreću.

Između nje i Žige Sotlara, slovenačkog plesača i koreografa sa kojim je prethodno sarađivala, rodila se ljubav, a pevačica od tada ne skida osmeh s lica.

Iako ne voli da se sa partnerom eksponira u javnosti, Sara ne krije da je srećna.

"Velika je ljubav, mislim da i drugi ljudi to primećuju, znaju, neke stvari zrače. Mislim da sam ranije imala razne neke stege, strahove, u različitim oblicima. Neke stvari sam želela da ostavim po strani, a sada s godinama shvatam da treba malo da se opustiš, budeš poletniji i ne razmišljaš previše, što nije deo mog karaktera. Razmišljam previše o svemu, ali radim na tome", priznala je pevačica u emisiji "Premijera".

Budući da njen izabranik zbog prirode posla često boravi u Srbiji, Sara je nedavno govorila i o tome da nema utisak da su u vezi na daljinu.

"Nikad nisam daljinu doživljavala na toliko dramatičan način. Ako postoji čvrst, čist odnos, da možete da se organizujete, da ćete naći strpljenje. Ume da bude i te kako teško, pogotovo kada su jake emocije, zaljubljenost. Ali nađe se i strpljenje za sve to. Trenutno i ne deluje kao veza na daljinu, pošto je Žiga više u Srbiji nego u Sloveniji", rekla je Sara pre nekog vremena za "Blic".

Još fotografija Sare Jo pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printsceen/KONTRA SHOW, Youtube / RTS Sara Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna