Ksenija Bujišić pred kamerama je od malih nogu, a njen izgled oduvek je privlačio pažnju. Voditeljka je svojevremeno otvoreno govorila o tome da se borila sa anoreksijom, te da je u jednom periodu imala svega 37 kilograma.

"Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje. Jako je teško iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest", ispričala je ona svojevremeno za "Blic", da bi nakon nekog vremena na društvenim mrežama objavila:

"Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma. Dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve. Anoreksijo, pokušaj neki drugi put, jer ova runda je moja."

Ksenija je sada otkrila da više nema problem sa kilažom, te da je izuzetno zadovoljna svojim izgledom.

"Koliko god da mislim da nije na mestu da se dame pitaju za kilograme, tebi ću odgovoriti jer, na sreću, nemam problem sa viškom. Imam 45 kilograma", rekla je voditeljka za "Informer", a na pitanje da li pokušava da se ugoji iskreno je odgovorila:

"Ne, zato što sam i više nego zadovoljna sobom. Priroda, genetika i Bog su mi dali privilegiju da sam 'mršavica' bez mnogo napora i truda. Imam takav metabolizam da se ne gojim. Jedem šta god želim, čak ne idem ni u teretanu. Znam mnoge devojke koje su ceo život na nekim strogim režimima ishrane, pa su i dalje nezadovoljne. Kod mene se priroda pobrinula za to, tako da tu ništa ne bih menjala."

Voditeljka je ponosna mama dvoje dece, ćerke Lore, koju je rodila 2019. godine, i sina Danila, koji je na svet došao u martu 2022, a planove za proširenje porodice za sada ne pravi.

"Te stvari planira neko drugi, koliko god mi imali želje... Moja deca su ceo moj svet i za njih živim", rekla je ona za pomenuti medij. 

Još fotografija Ksenije Bujišić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Ksenija Bujisic Ksenija Bujišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NAŠA VODITELJKA PRISUSTVOVALA MUČNOJ SCENI NA ULICI Instagram