Suzana Mančić već decenijama ne prestaje da zrači harizmom i pozitivnom energijom. Njen zaštitni znak su osmeh i lepota. Kada se sa nepunih 18 godina pojavila na javnoj sceni, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Neki su ostavljali svoje žene zbog mene. Bili su to sjajni ljudi. Ne viđam ja te žene, ali to ti je život. Bila sam zaljubljena, ali nisam bila svesna tih posledica, bila sam mlada. Moja sudbina je bila takva da su muškarci padali na kolena preda mnom, a da se nisam posebno trudila", rekla je Suzana svojevremeno koja se dva puta našla pred oltarom.

O muškarcima koji su joj se udvarali pisala je u autobiografiji "Neukrotivo srce".

"Pošto smo ambasador i ja krili našu vezu od javnosti, svi su mislili da sam ja, u stvari, slobodna. Da sam sama. Udvarači su kidisali. Na turnejama su mi se nabacivale kolege, ali ja nisam volela da imam afere sa kolegama. A nisam se ni ponašala 'slobodno'. Ali, bio je jedan, naročito popularan pevač, koji je bio i naročito uporan. Obletao je, pa obletao, nije popuštao. Ništa mu nije smetalo, ni to što je oženjen dugo, ni to što uopšte ne prihvatam njegovo udvaranje", pisala je Suzana.

Suzana Mančić o udvaranju poznatog pevača
Instagram/Suzana Mancic 

Voditeljka je i satirično opisala situaciju u kojoj je jedan kolega umalo stradao pokušavajući da je špijunira.

"Jedno veče, na turneji, zadesili smo se u Čapljini. Sa Biljanom Ristić sam delila sobu, kao i obično. A soba je bila na četvrtom spratu, što će reći dosta visoko. Sa francuskim balkonima. Posle koncerta, on krene s navaljivanjem. Naravno, nas dve smo otišle u sobu. Posle nekih desetak minuta, čujemo neko grebanje po francuskom balkonu. Pevač visi s četvrtog sprata, u gaćama, kao Tarzan i viče: 'Puštajte me ili ginem!' Nas dve smo ipak bile jače. Uvukle smo ga u sobu i odmah izbacile kroz vrata. Da li zbog mog odbijanja, ili njegovog karaktera, a pre će biti ovo drugo, kad sam se mnogo godina kasnije slikala za 'Plejboj', baš on se našao da morališe i proziva me. Najgrublje i najglasnije od svih", objavila je Suzana koja do dan danas nije otkrila o kom pevaču je reč.

Još fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SUZANA MANČIĆ OTKRILA SVE O SVOJIM ĆERKAMA! Natalija se bavi ilustrovanjem poštanskih marki, A NA TEODORU JE POSEBNO PONOSNA! Kurir televizija