Suzana Mančić je sa nepunih 18 godina zakoračila na javnu scenu i od tada ne prestaje da zrači lepotom, harizmom i pozitivnom energijom. Njen zaštitni  znak je širok osmeh, ali i iskrenost. Voditeljka na svako pitanje odgovara bez okolišanja, čak i kada je u pitanju njen privatni život.

 O suprugu Simeonu, kao i ćerkama Teodori i Nataliji, uvek rado priča, ali ne izbegava ni da govori o nekadašnjim ljubavima

"Ja sam čovek od reči. Ima jedan koji me neće sačekati nikad, nije javna ličnost da bi se znalo. Živ je, poznat je jednom delu javnosti, nikad se nije oženio i neće se oženiti", ispričala je svojevremeno Suzana, a onda otkrila da su muškarci ostavljali svoje žene zbog nje.

"Neki su ostavljali svoje žene zbog mene. Bili su to sjajni ljudi. Ne viđam ja te žene, ali to ti je život. Bila sam zaljubljena, ali nisam bila svesna tih posledica, bila sam mlada. Moja sudbina je bila takva da su muškarci padali na kolena preda mnom, a da se nisam posebno trudila", rekla je Suzana koja je dva puta stala na ludi kamen.

"Moja mama je najviše patila zbog mene (smeh). Dva puta sam stala na ludi kamen, nisam se saplela. Prvi put kad sam se udala, udala sam se iz velike ljubavi, imam dve divne ćerke, a kad je ta ljubav prestala rastali smo se. Pisalo se svašta. Do sada nisam našla toliko dobrog čoveka kao što je moj muž. To je ljubav na daljinu, 21 godinu smo zajedno, provodimo vikende zajedno, letovanja, zimovanja. Rekla sam mu da nikada neću biti njegova porodica, ali mi smo par, fenomenalan par. Porodica je ona zajednica koja ima zajedničku decu. U odnosu na mene je imućan, i prvi i drugi put sam ja zaprosila svoga muža", pričala je Suzana.

"Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane",  izjavila je jednom prilikom Suzana o prvom suprugu Nebojši Kuniću.

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna