Suzana Jovanović i Saša Popović, uprkos materijalnom bogatstvu koje poseduju, sreću grade na drugim vrednostima. Na prvom mestu su im deca -zajednička ćerka Aleksandra i Danijel, Suzanin sin iz prvog braka. Najvažnije im je da su oni na pravom životnom putu. Takođe, vode računa i da njihova ljubav ne oslabi tokom godina, za šta se najviše brine Suzana, koja svakoga jutra romantičnim ritualnom započinje dan.

"Ritual kog se pridržavamo i u čemu oboje uživamo je da mu donesem tostirane kifle i kafu u krevet. Tako nam počinje svaki dan. Zaslužio je on zbog svega da ima takav tretman", rekla je svojevremeno za "Svet"  Suzana koja je imala velike finansijske probleme dok nije upoznala Sašu.

"Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarima ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i rešila da to promenim. Bio je neki splav 'Pirana'. Otpevaću tamo za 50 maraka, ali ću sutra imati da sebi kupim hleb, mleko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak", ispričala je jednom prilikom u emisiji "Pres pretres" Suzana koja je zahvalna što je srela sadašnjeg supruga.

Suzana Jovanović Saša Popović
ATA / Antonio Ahel 

"A onda je Bog umešao prste u moju sudbinu. Mogu da kažem: Hvala ti Bože što si mi u život poslao Sašu Popovića! Ako, od jedan do sto postoji skala ljudskosti, dobrote, emotivnosti, srčanosti – Sale je hiljadu! Nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da je dosta života između Ralje i Beograda, da se smesta iz iznajmljenog stana preselim u njegovu kuću i da Danijela moram da dovedem što pre! Školska godina se bližila kraju, Danijel je završavao četvrti razred osnovne škole… Preselili smo se kod Saleta, a sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje pune 23 godine", ispričala je Suzana koja se nikada nije žalila na život.

Ćerka Saše Popovića
ATA / Antonio Ahel 

"Svaki put kada me je video bila sam nasmejana i dobro raspoložena. Nikad nisam kukala na sav glas, ne radim to ni danas. O svom bolu i svojoj tuzi nikad nisam pričala javno. Zatvorim se u četiri zida, isplačem se i teram dalje. O našoj svadbi se priča i danas. Rođenje naše ćerke Aleksandre je zaokružilo našu priču, krunisalo je. Dvoje dečice, nas dvoje… Lepa porodica, kuću smo sredili, stabilizovali se… Kad čovek vidi koliko mu je porodica stabilna i jaka, koliko je mentalno, fizički i psihički stabilan, sve ide kako treba, ništa nas ne može poljuljati. Najveći uspeh svakoga na svetu je kada mu deca izrastu u normalne ljude", zaključila je Suzana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SUZANA JOVANOVIĆ U SCENIRANJU ODGOVARA NA PITANJA GLEDALACA: Otkrila za čime najviše žali u životu Kurir TV