Marija Žeželj gradi manekensku karijeru u Americi i Evropi, a poseban uspeh joj je angažman u marketinškoj kampanji slavne Rijane. Premda ima samo 23 godine, već je prikupila priličan staž u modelingu, a odlično se snalazi i na društvenim mrežama.

Posebno se trudi da ne upadne u bilo kakve skandale, ali čini se da će je ljubav povezati sa muškarcem kojeg mediji prate u stopu.

Reč je o Alisteru Berkliju, sinu milijardera Dejvida čija je smrt pokrenula lavinu ostavinskih skandala u porodici. Njegov brat blizanac Fredrik ušao je u mali "rat" sa trojicom bratanaca zbog prodaje hotela "Ric".

alister Berkli-min.jpg
Instagram / alistairbarclay 

Drama je dostigla vrhunac kad su Alister i njegova braća uhvaćeni kako prisluškuju rođenog strica. Bruka je stigla i do suda, ali je Frederik vrlo brzo povukao tužbu dobivši adekvatno izvinjenje.

Porodica se vratila u svoj uobičajeni život budno čuvan od pažnje javnosti, ali Alister ipak stigne do tabloida - ovako ili onako. Slabost prema manekenkama je jedan od sigurnih načina da se privuku mediji, a priča se da je Marija za njega bila neodoljiva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Manekenka i milioner  Tiktok/@cokimngann