Danijela Martinović nakon raskida veze sa Petrom Grašom pronašla je sreću pokraj Josipa Plavića. U početku je njihovu romansu držala podalje od radoznalih očiju, ali je na kraju priznala koliko je srećna.

"Ponekad sam umela da udaram glavom o zid dok su vrata pokraj mene sve vreme bila otvorena - trebalo se samo malo da se izmaknem i pogledam u stranu", rekla je pevačica koja je sada pokazala i kako letuje sa svojim novim izabranikom.

Danijela Martinović kampuje na plaži
Instagram/Danijela Martinović 

Dok se većina muzičkih zvezda odlučuje za luksuzne hotele i destinacije, Danijela letuje u šatoru. Uz fotografije je stavila komentar "neopisivo" i pokazala da se raduje malim stvarima.

Danijela Martinović kampuje na moru
Instagram/Danijela Martinović 

Pevačica je nedavno održala promociju svoje knjige "Tuširanje duše", a od nje se nije odvajao novi partner, inspektor Josip, koji ima ćerku iz prvog braka.

"Josipova ćerka je jedna divna devojka koja studira likovnu umetnost i grafički dizajn u inostranstvu. Talentovana je i verujem da je pred njom međunarodna karijera", otkrila je za 24sata.hr nedavno pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Danijela Martinović proslavila 30 godina karijere Instagram/hit_records_official